Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ P.A.O.K. 2011
442 wing Tactiek Garcia
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 0
5 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 60.6
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Gosiewski kopt de bal weg. Chloros rent richting de bal. Chloros passt de bal met de wreef. Marchena is nu in balbezit. Marchena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Gritzapis kopt de bal weg. Gritzapis probeert naar een medespeler te passen. Chloros is nu in balbezit. Chloros geeft de bal voor. Gosiewski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Chondrogiannis passt de bal met de wreef. Chloros bereikt de bal nog maar net als eerste. Chloros geeft een lange en hoge pass. Gosiewski is nu in balbezit. Gosiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - P.A.O.K. 2011 0:1

40e minuut.
Pandur met een snelle inworp. Odendahl rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deman. Deman krijgt een gele kaart. Odendahl wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Odendahl kan niet meer verder spelen. Sifomanolis komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Gosiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chloros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiewski is nu in balbezit. Chloros geeft een lange en hoge pass. Marchena maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 49%, P.A.O.K. 2011 51%.
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - P.A.O.K. 2011 0:1

46e minuut.
Meza komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Gregorek controleert de bal met de borst. Sifomanolis is nu in balbezit. Sifomanolis probeert naar een medespeler te passen. Gradowski rent richting de bal. Gradowski draait met de bal, schiet en ... Vidal bokst de bal weg.

57e minuut.
Kalamitsis geeft een hoge lob. Chloros bereikt de bal nog maar net als eerste. Arim begaat een overtreding. Arim krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kalamitsis rent richting de bal. Sifomanolis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gradowski. Gradowski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Sifomanolis raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalamitsis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pirrello is nu in balbezit. Gosiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gosiewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - P.A.O.K. 2011 0:2

66e minuut.
Gregorek is nu in balbezit. Gregorek passt de bal zonder na te denken. Daar is Guitarrista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guitarrista geeft een hoge lob. Gradowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Meza speelt de bal door. Chloros rent richting de bal. Mlekota schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mlekota krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Chloros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chondrogiannis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chloros met een sublieme pass. Chondrogiannis met een sublieme pass. Daar is Sifomanolis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sifomanolis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Köybaşı probeert naar een medespeler te passen. Gregorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorek passt de bal in één keer door. Gradowski is nu in balbezit. Gradowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Mlekota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gosiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mlekota krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Gosiewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gosiewski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vovc bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Chondrogiannis kopt de bal weg. Gosiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiewski onderschept slim de pass. Gosiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Terzopoulos passt de bal zonder na te denken. Chloros heeft problemen om de bal te vangen. Chloros speelt de bal door. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Marchena speelt de bal door. Chloros met een sublieme pass. Meza probeert naar een medespeler te passen. Gosiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiewski draait met de bal, schiet en ... Vovc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Köybaşı geeft een hoge lob. Meza kopt de bal weg. Chloros probeert naar een medespeler te passen. Gosiewski rent richting de bal. Gosiewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Meza passt de bal met de wreef. Chloros bereikt de bal nog maar net als eerste. Chloros geeft een lange en hoge pass. Chondrogiannis springt en kopt de bal. Klungelig pakt Köybaşı de bal. Vovc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 62%, P.A.O.K. 2011 38%.
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ - P.A.O.K. 2011 0:2