Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darmeni.fc Claudia de lo angeles
12345 Tactiek Clau 2
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
61.2 gemiddelde waardering 47.3
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Gămălie geeft een hoge lob. Seniw kopt de bal weg. Alasalmi speelt de bal door. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Wajda probeert naar een medespeler te passen. Alasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alasalmi speelt de bal door. Mitruś rent richting de bal. Mitruś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Alasalmi passt de bal met de wreef. Wajda is nu in balbezit. Wajda met een sublieme pass. Araníbar rent richting de bal. Araníbar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darmeni.fc - Claudia de lo angeles 1:0

45e minuut.
Doeltrap. Franci komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darmeni.fc 38%, Claudia de lo angeles 62%.
Darmeni.fc - Claudia de lo angeles 1:0

61e minuut.
Stolarski rent richting de bal. Stolarski geeft een hoge lob. Rojão rent richting de bal. Rojão geeft een hoge lob. Araníbar springt en kopt de bal. Tarazona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Mitruś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kopek de bal. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski schiet op doel. Araníbar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarazona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitruś maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Felekidis kopt de bal weg. Vecsernyés probeert de bal met de borst te controleren. Vecsernyés speelt de bal door. Klungelig pakt Franci de bal. Franci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Białogłowski rent richting de bal. Białogłowski passt de bal zonder na te denken. Wajda met een sublieme pass. Araníbar rent richting de bal. Araníbar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Alasalmi is nu in balbezit. Alasalmi passt de bal zonder na te denken. Wajda probeert naar een medespeler te passen. Araníbar rent richting de bal. Araníbar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Rojão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojão passt de bal zonder na te denken. Wajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajda passt de bal in één keer door. Alasalmi geeft een lange en hoge pass. Tarazona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darmeni.fc - Claudia de lo angeles 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darmeni.fc 29%, Claudia de lo angeles 71%.
Darmeni.fc - Claudia de lo angeles 2:0