Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAGADAS FC ΣΠΑΡΤΗ FC
rek Tactiek cris
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65 gemiddelde waardering 61
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Azizo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plesca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fąk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Plesca springt en kopt de bal. Varnalis bokst de bal weg.

10e minuut.
Varvagiannis geeft een hoge lob. Komosiak onderschept slim de pass. Danaos rent richting de bal. Gonatas rent richting de bal. Gonatas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:0

18e minuut.
Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Toncke verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Ipiña onderschept slim de pass. Pérez Ipiña geeft een hoge lob. Plesca krijgt zijn hoofd ertegen. Varnalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Girault verovert de bal door een tackle van achteren. Fąk verovert de bal door een tackle van achteren. Fąk speelt de bal door. Klungelig pakt Plesca de bal. Plesca haalt uit met een fantastische trap. Varnalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pérez Ipiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña passt de bal in één keer door. Fric met een sublieme pass. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Danaos rent richting de bal. Fąk geeft de bal voor. Danaos probeert de bal aan de voet te houden. Gonatas is nu in balbezit. Gonatas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAGADAS FC 49%, ΣΠΑΡΤΗ FC 51%.
LAGADAS FC - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:0

53e minuut.
Varvagiannis geeft een hoge lob. Komosiak heeft problemen om de bal te vangen. Danaos is nu in balbezit. Danaos schiet op doel. Drabij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - ΣΠΑΡΤΗ FC 2:0

60e minuut.
Varvagiannis probeert naar een medespeler te passen. Gonatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kamieniec zijn tegenspeler op de grond. Kamieniec krijgt een gele kaart. Gonatas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mantos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Danaos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Varvagiannis is nu in balbezit. Komosiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varvagiannis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mantos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gonatas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Danaos kopt de bal weg. Gonatas rent richting de bal. Kamieniec rent richting de bal. Gonatas verovert de bal door een tackle van achteren. Gonatas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gonatas is nu in balbezit. Gonatas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Girault geeft de bal voor. Gonatas rent richting de bal. Salpeas is nu in balbezit. Gonatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salpeas geeft de bal voor. Drabij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Fąk onderschept slim de pass. Fąk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Ipiña geeft een lange en hoge pass. Plesca springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
bin Azizo probeert de bal aan de voet te houden. Plesca is nu in balbezit. Kuterba is nu in balbezit. Plesca is nu in balbezit. Plesca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAGADAS FC 52%, ΣΠΑΡΤΗ FC 48%.
LAGADAS FC - ΣΠΑΡΤΗ FC 2:0