Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cycladians F.C ARTAIKOS
Main Tactiek AMYNTIKO SYSTIMA
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.7 gemiddelde waardering 52.5
formidable Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Farías kopt de bal weg. Klungelig pakt Kacperzak de bal. Pustelnik onderschept slim de pass. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías haalt uit met een fantastische trap. Tunguz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Larrondo passt de bal met de wreef. Albadalejo is nu in balbezit. Albadalejo met een sublieme pass. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Pietrek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Seitz speelt de bal door. Rigaud met een sublieme pass. Albadalejo met een sublieme pass. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel. Pietrek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Albadalejo met een sublieme pass. Cârstoiu met een sublieme pass. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - ARTAIKOS 1:0

15e minuut.
Pustelnik is nu in balbezit. Pustelnik met een sublieme pass. Rigaud met een sublieme pass. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pietrek met een harde bal richting middenveld. Kacperzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigaud tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rigaud krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu passt de bal zonder na te denken. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou schiet op doel. Pietrek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - ARTAIKOS 2:0

21e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Lengsfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengsfeld geeft een lange en hoge pass. Żuchowski kopt de bal weg. Tunguz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kacperzak kopt de bal weg. Pustelnik heeft problemen om de bal te vangen. Rigaud probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel. Pietrek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Albadalejo heeft problemen om de bal te vangen. Albadalejo met een sublieme pass. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - ARTAIKOS 3:0

31e minuut.
Albadalejo passt de bal zonder na te denken. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fąfara zijn tegenspeler op de grond. Fąfara krijgt een gele kaart. Choszczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Choszczewski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Koryzna probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cârstoiu neemt de hoekschop. Kouloglou springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lengsfeld met een snelle inworp. Larrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías onderschept slim de pass. Farías geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 48%, ARTAIKOS 52%.
Cycladians F.C - ARTAIKOS 3:0

46e minuut.
Pyrovolakis komt het veld opgelopen. Farmer komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Albadalejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhigang rent richting de bal. Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - ARTAIKOS 4:0

55e minuut.
Larrondo geeft een lange en hoge pass. Choszczewski kopt de bal weg. Rigaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Pietrek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Vürst rent richting de bal. Vürst passt de bal in één keer door. Farías rent richting de bal. Farías haalt uit met een fantastische trap. Tunguz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - ARTAIKOS 4:1

60e minuut.
Kouloglou rent richting de bal. Rúnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Seitz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vân Đức komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Zhigang rent richting de bal. Zhigang passt de bal met de wreef. Vürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vürst geeft de bal voor. Farías is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zhigang met een sublieme pass. Kouloglou rent richting de bal. Zhigang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou verovert de bal door een tackle van achteren. Kouloglou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - ARTAIKOS 5:1

71e minuut.
Kouloglou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koryzna. Kouloglou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rigaud zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Choszczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Pietrek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Pyrovolakis is nu in balbezit. Albadalejo onderschept slim de pass. Albadalejo probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Pietrek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Albadalejo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Choszczewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zhigang geeft een lange en hoge pass. De Wever rent richting de bal. De Wever geeft een hoge lob. Farías rent richting de bal. Farías schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cârstoiu rent richting de bal. Cârstoiu met een sublieme pass. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - ARTAIKOS 6:1

90e minuut.
Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstoiu geeft een hoge lob. Albadalejo rent richting de bal. Albadalejo passt de bal met de wreef. Rigaud geeft de bal voor. Pietrek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 37%, ARTAIKOS 63%.
Cycladians F.C - ARTAIKOS 6:1