Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ThunderCats keraunos
L2 Tactiek #
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
63.9 gemiddelde waardering 59.8
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


7e minuut.
Klungelig pakt Belidman de bal. Buitenspel voor Hajszán. Goede buitenspelval van de verdediging. Belidman neemt vlug de vrije trap. Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dimák probeert naar een medespeler te passen. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj geeft de bal voor. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap. Gutierrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lamela rent richting de bal. Lamela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - keraunos 1:0

18e minuut.
Gerolsberg verovert de bal door een tackle van achteren. Lamela is nu in balbezit. Lamela probeert naar een medespeler te passen. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj haalt uit met een fantastische trap. Gutierrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caliò is nu in balbezit. Lamela onderschept slim de pass. Lamela geeft een hoge lob. Kokorogiannis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Gutierrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - keraunos 2:0

30e minuut.
Dimák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bithikotsis komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Ramović verovert de bal door een tackle van achteren. Ramović met een sublieme pass. Cioculescu is nu in balbezit. Hajszán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajszán haalt uit met een fantastische trap. Barlocco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThunderCats 40%, keraunos 60%.
ThunderCats - keraunos 2:0

54e minuut.
Baycan speelt de bal door. Bithikotsis rent richting de bal. Bithikotsis passt de bal in één keer door. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap. Gutierrez bokst de bal weg.

55e minuut.
Västrik rent richting de bal. Västrik passt de bal in één keer door. Belidman onderschept slim de pass. Hajszán rent richting de bal. Hajszán schiet op doel. Barlocco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - keraunos 2:1

62e minuut.
Jabiri met de inworp. Bithikotsis probeert naar een medespeler te passen. Baycan rent richting de bal. Mazgaj verovert de bal door een tackle van achteren. Mazgaj haalt uit met een fantastische trap. Gutierrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Cioculescu passt de bal zonder na te denken. Mutlow rent richting de bal. Mutlow geeft een lange en hoge pass. Daar is Jabiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioculescu geeft een lange en hoge pass. Gutierrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Bithikotsis passt de bal in één keer door. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis passt de bal zonder na te denken. Mazgaj rent richting de bal. Mazgaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Baycan geeft de bal voor. Doroftei rent richting de bal. Mutlow tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mutlow krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Baycan verovert de bal door een tackle van achteren. Baycan geeft de bal voor. Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi geeft een hoge lob. Kokorogiannis maakt een snoekduik en kopt de bal. Gutierrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mazgaj rent richting de bal. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - keraunos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThunderCats 31%, keraunos 69%.
ThunderCats - keraunos 3:1