Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Claudia de lo angeles ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
Clau 2 Tactiek 442 wing
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 61.4
solid Schieten outstanding
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Miazga bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakulović onderschept slim de pass. Drakulović probeert naar een medespeler te passen. Gradowski rent richting de bal. Gradowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:1

7e minuut.
Gradowski is nu in balbezit. Gradowski probeert naar een medespeler te passen. Copos rent richting de bal. Copos draait met de bal, schiet en ... Rahamim probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zambataro kopt de bal weg. Miazga bereikt de bal nog maar net als eerste. Miazga geeft de bal voor. Franci is nu in balbezit. Franci schiet op doel. Vovc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Richards rent richting de bal. Richards draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Claudia de lo angeles - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 1:1

41e minuut.
Arim bereikt de bal nog maar net als eerste. Arim geeft de bal voor. Kopek kopt de bal weg. Drakulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakulović schiet op doel. Tarazona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Drakulović rent richting de bal. Klungelig pakt Guitarrista de bal. Guitarrista geeft een hoge lob. Gradowski is nu in balbezit. Gradowski schiet op doel. Tarazona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gradowski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Claudia de lo angeles 60%, ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Claudia de lo angeles - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 1:1

48e minuut.
Arim speelt de bal door. Gregorek probeert naar een medespeler te passen. Gradowski rent richting de bal. Gradowski draait met de bal, schiet en ... Tarazona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 1:2

51e minuut.
Copos haalt uit met een fantastische trap. Rahamim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guitarrista geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Copos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Drakulović is nu in balbezit. Spal begaat een overtreding. Drakulović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gregorek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gradowski is nu in balbezit. Gradowski haalt uit met een fantastische trap. Tarazona bokst de bal weg. Klungelig pakt Henneberg de bal. Gradowski is nu in balbezit. Gradowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 1:3

79e minuut.
Bodoi is nu in balbezit. Bodoi passt de bal zonder na te denken. Arim probeert naar een medespeler te passen. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Drakulović passt de bal zonder na te denken. Guitarrista is nu in balbezit. Guitarrista probeert naar een medespeler te passen. Copos rent richting de bal. Copos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Claudia de lo angeles 66%, ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 34%.
Claudia de lo angeles - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 1:3