Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.A.O.K. 2011 Darmeni.fc
Garcia Tactiek 12345
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 62.1
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Chondrogiannis speelt de bal door. Chloros rent richting de bal. Chloros passt de bal zonder na te denken. Gosiewski rent richting de bal. Gosiewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Terzopoulos passt de bal met de wreef. Gritzapis speelt de bal door. Chondrogiannis met een sublieme pass. Gosiewski rent richting de bal. Gosiewski schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Gritzapis met een sublieme pass. Chondrogiannis probeert naar een medespeler te passen. Gosiewski is nu in balbezit. Gosiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Darmeni.fc 1:0

32e minuut.
Chloros passt de bal in één keer door. Sifomanolis rent richting de bal. Alasalmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sifomanolis raakt geblesseerd tijdens het duel. Gritzapis wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rojão passt de bal met de wreef. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chondrogiannis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chondrogiannis krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Wajda rent richting de bal. Wajda geeft een hoge lob. Rojão heeft problemen om de bal te vangen. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
P.A.O.K. 2011 - Darmeni.fc 1:1

43e minuut.
Gosiewski passt de bal in één keer door. Chloros bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajda begaat een overtreding. Chloros roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chloros kan niet meer verder spelen. Meza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. 2011 44%, Darmeni.fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
P.A.O.K. 2011 - Darmeni.fc 1:1

48e minuut.
Meza rent richting de bal. Meza passt de bal in één keer door. Załoga rent richting de bal. Gosiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gosiewski haalt uit met een fantastische trap. Tornavaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kalamitsis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zaragopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araníbar onderschept slim de pass. Araníbar haalt uit met een fantastische trap. Vidal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kalamitsis geeft de bal voor. Meza rent richting de bal. Meza speelt de bal door. Gosiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. 2011 54%, Darmeni.fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
P.A.O.K. 2011 - Darmeni.fc 1:1