Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cycladians F.C LAGADAS FC
Main Tactiek rek
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 65
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Żuchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Salpeas onderschept slim de pass. Larrondo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salpeas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gonatas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tunguz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Kouloglou probeert de bal met de borst te controleren. Mantos geeft de bal voor. Gonatas is nu in balbezit. Gonatas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

4e minuut.
Żuchowski geeft de bal voor. Inworp. Salpeas met een snelle inworp. Gonatas is nu in balbezit. Gonatas geeft een hoge lob. Tunguz bokst de bal weg. Danaos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Żuchowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salpeas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonatas heeft problemen om de bal te vangen. Gonatas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - LAGADAS FC 0:1

13e minuut.
Salpeas is nu in balbezit. Salpeas passt de bal met de wreef. Varvagiannis geeft de bal voor. Gonatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonatas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tunguz niet meer kan verder spelen. Gurović komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Choszczewski is nu in balbezit. Toncke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Choszczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Conoscitore zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Azizo controleert de bal met de borst. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou schiet op doel. Varnalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Conoscitore met een sublieme pass. Albadalejo rent richting de bal. Met opzet legt Toncke zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Toncke moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Toncke schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Albadalejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Albadalejo passt de bal met de wreef. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cycladians F.C - LAGADAS FC 1:1

30e minuut.
Kouloglou passt de bal zonder na te denken. Albadalejo rent richting de bal. Albadalejo passt de bal in één keer door. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Girault verovert de bal door een tackle van achteren. Girault geeft de bal voor. Pustelnik kopt de bal weg. Choszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Varnalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 52%, LAGADAS FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cycladians F.C - LAGADAS FC 1:1

47e minuut.
Salpeas geeft een lange en hoge pass. Danaos kopt de bal weg. Gonatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonatas draait met de bal, schiet en ... Gurović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Danaos is nu in balbezit. Danaos schiet op doel. Gurović bokst de bal weg. Kioumourtzoglou rent richting de bal. Kioumourtzoglou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mantos neemt de hoekschop. Danaos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - LAGADAS FC 1:2

51e minuut.
Pustelnik rent richting de bal. Mantos onderschept slim de pass. Mantos geeft een lange en hoge pass. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Albadalejo met een sublieme pass. Choszczewski is nu in balbezit. Met opzet legt Brziak zijn tegenspeler op de grond. Brziak krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Salpeas is nu in balbezit. Salpeas geeft een lange en hoge pass. Danaos kopt de bal weg. Daar is Kioumourtzoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kioumourtzoglou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De Wever geeft een lange en hoge pass. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brziak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brziak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
bin Azizo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Żuchowski de bal. Gonatas rent richting de bal. Gonatas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - LAGADAS FC 1:3

73e minuut.
De Wever onderschept slim de pass. De Wever geeft de bal voor. Kouloglou kopt de bal weg. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski schiet op doel. Varnalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Żuchowski geeft een hoge lob. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou met een sublieme pass. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Girault probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Albadalejo met een snelle inworp. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Girault geeft een hoge lob. Inworp. Cârstoiu met de inworp. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Choszczewski rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albadalejo met een snelle inworp. Daar is Choszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choszczewski schiet op doel. Varnalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Azizo onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 46%, LAGADAS FC 54%.
Cycladians F.C - LAGADAS FC 1:3