Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JpGroup Φ.Α.Σ. Νάουσα
4-1-3-2 Tactiek bekas
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 55.4
outstanding Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Marcinkiewicz geeft de bal voor. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo geeft een lange en hoge pass. Petrescu probeert de bal met de borst te controleren. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jaspe met een sublieme pass. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantzis is nu in balbezit. Carrillo onderschept slim de pass. Carrillo draait met de bal, schiet en ... Tsakaleas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Gorzeński geeft een hoge lob. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Jaspe met een sublieme pass. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Petrescu geeft de bal voor. Pantazis speelt de bal door. Matthews is nu in balbezit. Matthews schiet op doel. Fritsche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JpGroup - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:1

28e minuut.
Rybkiewicz met een sublieme pass. Marcinkiewicz rent richting de bal. Met opzet legt Aravanis zijn tegenspeler op de grond. Aravanis krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Barbaru rent richting de bal. Barbaru passt de bal met de wreef. Jaspe is nu in balbezit. Jaspe geeft een hoge lob. Carrillo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Tsakaleas trapt de bal weg van het doel. Jaspe kopt de bal weg. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz geeft de bal voor. Tsakaleas bokst de bal weg. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JpGroup - Φ.Α.Σ. Νάουσα 1:1

35e minuut.
Jaspe met een snelle inworp. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru passt de bal met de wreef. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Jaspe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru passt de bal zonder na te denken. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JpGroup 34%, Φ.Α.Σ. Νάουσα 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JpGroup - Φ.Α.Σ. Νάουσα 1:1

53e minuut.
Gorzeński is nu in balbezit. Gorzeński passt de bal in één keer door. Tsiamis rent richting de bal. Bousios rent richting de bal. Bousios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Gorzeński passt de bal met de wreef. Carrillo is nu in balbezit. Brzustewicz begaat een overtreding. Brzustewicz krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Rybkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybkiewicz geeft een hoge lob. Brzustewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vomvolakis is nu in balbezit. Vomvolakis geeft een hoge lob. Fritsche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fritsche met een sublieme pass. Vomvolakis kopt de bal weg. Ceolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews onderschept slim de pass. Fritsche bokst de bal weg. Matthews rent richting de bal. Matthews schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JpGroup - Φ.Α.Σ. Νάουσα 1:2

66e minuut.
González geeft een lange en hoge pass. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz passt de bal zonder na te denken. Barbaru rent richting de bal. Barbaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tsiamis is nu in balbezit. Tsiamis speelt de bal door. Barbaru is nu in balbezit. Carrillo rent richting de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Obrubański komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Jaspe geeft de bal voor. Tsakaleas probeert naar een medespeler te passen. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz geeft de bal voor. Carrillo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo onderschept slim de pass. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru draait met de bal, schiet en ... Tsakaleas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JpGroup - Φ.Α.Σ. Νάουσα 2:2

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tzavaras komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JpGroup 44%, Φ.Α.Σ. Νάουσα 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JpGroup - Φ.Α.Σ. Νάουσα 2:2