Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ DORTMUND F.C B.V.B
κοκ Tactiek 4-5-1 mid1
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.1 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten very good
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


10e minuut.
Chí Anh kopt de bal weg. Nəbi met een sublieme pass. Gontier is nu in balbezit. Gontier geeft een hoge lob. Noev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Leonte passt de bal in één keer door. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wałdoch zijn tegenspeler op de grond. Wałdoch is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Commans bereikt de bal nog maar net als eerste. Commans geeft een hoge lob. Liběna maakt een snoekduik en kopt de bal. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă schiet op doel. Park-Sin bokst de bal weg. Klungelig pakt Venhammar de bal. Liběna bereikt de bal nog maar net als eerste. Liběna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - DORTMUND F.C B.V.B 1:0

28e minuut.
Park-Sin speelt de bal door. Chí Anh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noev. Noev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 57%, DORTMUND F.C B.V.B 43%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - DORTMUND F.C B.V.B 1:0

46e minuut.
Kačavenda komt het veld opgelopen. Snijders komt het veld opgelopen. Munhoz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Zajdel geeft een lange en hoge pass. Figueroa onderschept slim de pass. Daar is Gontier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontier geeft een hoge lob. Noev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Nəbi passt de bal zonder na te denken. Zajdel heeft problemen om de bal te vangen. Zajdel passt de bal met de wreef. Bidziński geeft de bal voor. Noev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Bidziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidziński probeert naar een medespeler te passen. Zajdel rent richting de bal. Zajdel geeft een hoge lob. Snijders verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nyong komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gontier zal de hoekschop nemen. Noev springt en kopt de bal. Leśniewski bokst de bal weg.

63e minuut.
Nəbi speelt de bal door. Daar is Zajdel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyong rent richting de bal. Nyong geeft een hoge lob. Noev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel speelt de bal door. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi geeft een lange en hoge pass. Noev maakt een snoekduik en kopt de bal. Leśniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanghellini komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Zajdel kopt de bal weg. Chí Anh rent richting de bal. Chí Anh geeft de bal voor. Kačavenda is nu in balbezit. Kačavenda geeft een lange en hoge pass. Park-Sin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Stanghellini kopt de bal weg. Daar is Zajdel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zajdel speelt de bal door. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini draait met de bal, schiet en ... Leśniewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Veseliu geeft een lange en hoge pass. Zajdel rent richting de bal. Zajdel passt de bal zonder na te denken. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 56%, DORTMUND F.C B.V.B 44%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - DORTMUND F.C B.V.B 1:0