Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O.Φ.Η. Pink Panther
alarma Tactiek Terry
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.4 gemiddelde waardering 69.5
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Amir geeft een lange en hoge pass. Liantinis kopt de bal weg. Gedó met een sublieme pass. Louis rent richting de bal. Louis schiet op doel. Tombul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Gedó speelt de bal door. Farioli onderschept slim de pass. Kossowski rent richting de bal. Kossowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Louis heeft problemen om de bal te vangen. Tombul probeert naar een medespeler te passen. Leonardos probeert de bal met de borst te controleren. Liantinis geeft een lange en hoge pass. Emvalomenos springt en kopt de bal. Paal! Tombul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Chaillou geeft een hoge lob. Inworp. Gedó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liantinis geeft de bal voor. Emvalomenos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kossowski rent richting de bal. Amir verovert de bal door een tackle van achteren. Emvalomenos rent richting de bal. Emvalomenos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - Pink Panther 0:1

15e minuut.
Farioli verovert de bal door een tackle van achteren. Emvalomenos rent richting de bal. Farioli verovert de bal door een tackle van achteren. Tombul geeft de bal voor. Kaznějský kopt de bal weg. Tombul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Farioli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liantinis met een snelle inworp. Kaznějský geeft een hoge lob. Emvalomenos krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

16e minuut.
Daar is Farioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emvalomenos onderschept slim de pass. Emvalomenos passt de bal zonder na te denken. Louis is nu in balbezit. Louis schiet op doel. Tombul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Liantinis met een sublieme pass. Gedó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedó met een sublieme pass. Kalamoukis geeft een lange en hoge pass. Emvalomenos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cintron geeft de bal voor. Emvalomenos rent richting de bal. Amir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emvalomenos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gedó komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Emvalomenos is nu in balbezit. Emvalomenos passt de bal in één keer door. Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Louis draait met de bal, schiet en ... Tombul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - Pink Panther 0:2

29e minuut.
Hristovasilis met een sublieme pass. Daar is Giagousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giagousis passt de bal in één keer door. Tsakonas rent richting de bal. Tsakonas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klungelig pakt Tsakonas de bal. Tsakonas passt de bal met de wreef. Kalamoukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardos onderschept slim de pass. Leonardos haalt uit met een fantastische trap. Liberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Louis kopt de bal weg. Dereta heeft problemen om de bal te vangen. Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Emvalomenos draait met de bal, schiet en ... Tombul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - Pink Panther 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.Φ.Η. 55%, Pink Panther 45%.
O.Φ.Η. - Pink Panther 0:3

46e minuut.
Pouliakos komt het veld opgelopen. Kurniawka komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Cintron passt de bal zonder na te denken. Hristovasilis speelt de bal door. Giagousis is nu in balbezit. Giagousis geeft een hoge lob. Leonardos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cintron onderschept slim de pass. Cintron geeft de bal voor. Farioli kopt de bal weg. Starenios is nu in balbezit. Starenios geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Gedó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedó geeft een hoge lob. Emvalomenos is nu in balbezit. Louis rent richting de bal. Louis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tombul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Papaemmanouel met de inworp. Kurniawka speelt de bal door. Kaznějský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaznějský geeft de bal voor. Kossowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Leonardos rent richting de bal. Kurniawka onderschept slim de pass. Kurniawka met een sublieme pass. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka passt de bal zonder na te denken. Kaznějský rent richting de bal. Kaznějský geeft de bal voor. Emvalomenos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tombul met een harde bal richting middenveld. Gedó met een sublieme pass. Kaznějský probeert naar een medespeler te passen. Kossowski is nu in balbezit. Kossowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Giagousis met een snelle inworp. Pouliakos rent richting de bal. Gedó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pouliakos raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pouliakos neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - Pink Panther 1:3

71e minuut.
Emvalomenos rent richting de bal. Emvalomenos passt de bal zonder na te denken. Louis is nu in balbezit. Louis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - Pink Panther 1:4

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakellaropoulos komt het veld opgelopen. Mamalakis komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Daar is Emvalomenos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emvalomenos passt de bal met de wreef. Louis is nu in balbezit. Louis schiet op doel. Tombul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - Pink Panther 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.Φ.Η. 50%, Pink Panther 50%.
O.Φ.Η. - Pink Panther 1:5