Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ Φ.Α.Σ. Νάουσα
κοκ Tactiek bekas
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 52.4
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Cerrino met een sublieme pass. Klungelig pakt Kačavenda de bal. Kačavenda passt de bal met de wreef. Liběna is nu in balbezit. Liběna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Pantazis rent richting de bal. Pantazis geeft een lange en hoge pass. Daar is Bousios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bousios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:1

13e minuut.
Peret speelt de bal door. Commans bereikt de bal nog maar net als eerste. Commans passt de bal in één keer door. Kačavenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačavenda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pimpão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousios onderschept slim de pass. Bousios passt de bal zonder na te denken. Obrubański rent richting de bal. Obrubański draait met de bal, schiet en ... Leśniewski bokst de bal weg.

31e minuut.
Cerrino passt de bal met de wreef. Liběna rent richting de bal. Brzustewicz geeft de bal voor. Obrubański rent richting de bal. Obrubański draait met de bal, schiet en ... Leśniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bousios rent richting de bal. Bousios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:2

38e minuut.
Peret passt de bal in één keer door. Pimpão is nu in balbezit. Vomvolakis speelt de bal door. Kačavenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačavenda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Cerrino met een snelle inworp. Peret geeft de bal voor. Liběna is nu in balbezit. Liběna haalt uit met een fantastische trap. Tsakaleas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

41e minuut.
Chí Anh geeft de bal voor. Liběna bereikt de bal nog maar net als eerste. Liběna geeft een hoge lob. Daar is Kačavenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačavenda haalt uit met een fantastische trap. Tsakaleas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Obrubański rent richting de bal. Pimpão maakt een afschuwelijke overtreding. Obrubański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kapsaskis komt het veld opgelopen. Brzustewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bousios krijgt zijn hoofd ertegen. Leśniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 56%, Φ.Α.Σ. Νάουσα 44%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:2

51e minuut.
Pantazis verovert de bal door een tackle van achteren. Pantazis met een sublieme pass. Bousios bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousios haalt uit met een fantastische trap. Leśniewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:3

54e minuut.
Kazantzis onderschept slim de pass. Kazantzis geeft een lange en hoge pass. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa geeft de bal voor. Liběna maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsakaleas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Destounis komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bousios probeert naar een medespeler te passen. Pantazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazis passt de bal zonder na te denken. Bousios bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousios haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Brzustewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzustewicz probeert naar een medespeler te passen. Destounis is nu in balbezit. Destounis geeft een hoge lob. Bousios springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Munhoz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Tzavaras komt het veld opgelopen. Snijders komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Cerrino speelt de bal door. Kačavenda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazantzis. Kazantzis krijgt een gele kaart. Kačavenda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cerrino met een snel genomen vrije trap. Kačavenda krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Liběna bereikt de bal nog maar net als eerste. Liběna passt de bal zonder na te denken. Kazantzis heeft problemen om de bal te vangen. Kačavenda is nu in balbezit. Kačavenda haalt uit met een fantastische trap. Tsakaleas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawadziłło komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Commans geeft de bal voor. Zawadziłło bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazantzis. Kazantzis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kazantzis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Snijders zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cheiletzaris heeft problemen om de bal te vangen. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło draait met de bal, schiet en ... Tsakaleas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 48%, Φ.Α.Σ. Νάουσα 52%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Φ.Α.Σ. Νάουσα 0:3