Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GREEN TORNADO TOP GUN
5-4-1 Tactiek stratis2.1
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 63.5
formidable Schieten formidable
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Koziarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziarzewski geeft een lange en hoge pass. Paraprastanitis kopt de bal weg. Daar is Thermiotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thermiotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Logan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cyll met de inworp. Tzifopoulos geeft een hoge lob. Muzek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - TOP GUN 1:0

10e minuut.
Kuświk passt de bal in één keer door. Tzifopoulos is nu in balbezit. Tzifopoulos passt de bal met de wreef. Muzek rent richting de bal. Muzek haalt uit met een fantastische trap. Gemelos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Tzifopoulos passt de bal in één keer door. Kuświk speelt de bal door. Pereira rent richting de bal. Pereira geeft de bal voor. Muzek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Zacharatos geeft een hoge lob. Papazov kopt de bal weg. Daar is Boury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraprastanitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraprastanitis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buzsáky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Logan bereikt de bal nog maar net als eerste. Logan geeft een hoge lob. Sevasta kopt de bal weg. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - TOP GUN 2:0

35e minuut.
De Brul rent richting de bal. Aliti onderschept slim de pass. Aliti passt de bal met de wreef. Paraprastanitis rent richting de bal. Paraprastanitis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Tzifopoulos de bal. Tzifopoulos geeft een hoge lob. Muzek rent richting de bal. Muzek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - TOP GUN 3:0

43e minuut.
Latorre passt de bal met de wreef. Paraprastanitis rent richting de bal. Paraprastanitis passt de bal in één keer door. Thermiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thermiotis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN TORNADO 52%, TOP GUN 48%.
GREEN TORNADO - TOP GUN 3:0

50e minuut.
Koziarzewski rent richting de bal. Koziarzewski geeft een hoge lob. Thermiotis is nu in balbezit. Thermiotis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - TOP GUN 3:1

62e minuut.
Koziarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziarzewski passt de bal met de wreef. Aldea is nu in balbezit. Aldea geeft de bal voor. Paraprastanitis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Mustafazadə komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Aldea verovert de bal door een tackle van achteren. Aldea met een sublieme pass. Thermiotis rent richting de bal. Thermiotis haalt uit met een fantastische trap. Buzsáky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN TORNADO - TOP GUN 3:2

76e minuut.
Papazov onderschept slim de pass. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyll maakt een afschuwelijke overtreding. Aldea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Latorre rent richting de bal. Mustafazadə begaat een overtreding. Latorre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zacharatos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thermiotis krijgt zijn hoofd ertegen. Buzsáky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kuświk met een sublieme pass. Pereira is nu in balbezit. Pereira met een sublieme pass. Daar is Kuświk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuświk geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Aldea probeert naar een medespeler te passen. Aliti speelt de bal door. Paraprastanitis is nu in balbezit. Paraprastanitis draait met de bal, schiet en ... Buzsáky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GREEN TORNADO - TOP GUN 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN TORNADO 47%, TOP GUN 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GREEN TORNADO - TOP GUN 3:3