Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mantequilla F.C. asteras latsidas
Oh, long Johnson Tactiek remal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 45.5
formidable Schieten solid
excellent Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Vilović is nu in balbezit. Ursulescu rent richting de bal. Ursulescu geeft de bal voor. Kabakas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - asteras latsidas 1:0

11e minuut.
Franco kopt de bal weg. Kabakas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arvanitakis. Arvanitakis krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pot passt de bal in één keer door. Arvanitakis is nu in balbezit. Arvanitakis met een sublieme pass. Lianis rent richting de bal. Lianis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Franco speelt de bal door. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu passt de bal met de wreef. Vilović rent richting de bal. Vilović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Canales trapt de bal weg. Franco kopt de bal weg. Kabakas is nu in balbezit. Ursulescu geeft een hoge lob. Doganis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - asteras latsidas 2:0

44e minuut.
Persakis rent richting de bal. Ursulescu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chalmoukis. Chalmoukis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantequilla F.C. 31%, asteras latsidas 69%.
Mantequilla F.C. - asteras latsidas 2:0

50e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiamilis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Franco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ursulescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Doganis springt en kopt de bal. Canales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis schiet op doel. Canales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - asteras latsidas 3:0

54e minuut.
Ursulescu passt de bal met de wreef. Vilović is nu in balbezit. Kiamilis is nu in balbezit. Doganis onderschept slim de pass. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiamilis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doganis. Doganis krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Canales maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pot heeft problemen om de bal te vangen. Zambrzycki speelt de bal door. Doganis is nu in balbezit. Doganis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
van Eerd speelt de bal door. Vilović probeert naar een medespeler te passen. Doganis is nu in balbezit. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantequilla F.C. - asteras latsidas 4:0

87e minuut.
Ursulescu met een snelle inworp. Lellis rent richting de bal. Doganis verovert de bal door een tackle van achteren. Doganis schiet op doel. Kiamilis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantequilla F.C. 22%, asteras latsidas 78%.
Mantequilla F.C. - asteras latsidas 4:0