Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Φ.Α.Σ. Νάουσα DORTMUND F.C B.V.B
bekas Tactiek normal 5-4-1
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 60.7
very good Schieten very good
solid Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


9e minuut.
Aravanis geeft een hoge lob. Venhammar kopt de bal weg. Kalkowski kan de bal niet met de borst controleren. Gontier geeft een lange en hoge pass. Stanghellini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Aravanis geeft de bal voor. Obrubański kopt de bal weg. Klungelig pakt Venhammar de bal. Bousios is nu in balbezit. Bousios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Obrubański probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pantazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venhammar geeft een hoge lob. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini schiet op doel. Tsakaleas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Daar is Zajdel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zajdel geeft een hoge lob. Stanghellini heeft problemen om de bal te vangen. Stanghellini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - DORTMUND F.C B.V.B 0:1

31e minuut.
Gontier is nu in balbezit. Gontier heeft problemen om de bal te vangen. Gontier passt de bal zonder na te denken. Nəbi geeft een lange en hoge pass. Stanghellini krijgt zijn hoofd ertegen. Tsakaleas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Zajdel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zajdel passt de bal met de wreef. Stanghellini is nu in balbezit. Stanghellini haalt uit met een fantastische trap. Tsakaleas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - DORTMUND F.C B.V.B 0:2

43e minuut.
Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi passt de bal zonder na te denken. Gontier geeft een hoge lob. Stanghellini maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsakaleas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - DORTMUND F.C B.V.B 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Φ.Α.Σ. Νάουσα 58%, DORTMUND F.C B.V.B 42%.
Φ.Α.Σ. Νάουσα - DORTMUND F.C B.V.B 0:3

55e minuut.
Kalkowski geeft de bal voor. Nyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obrubański krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Zajdel kopt de bal weg. Nyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyong geeft de bal voor. Stanghellini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Venhammar is nu in balbezit. Bousios begaat een overtreding. Venhammar raakt geblesseerd tijdens het duel. Destounis komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nəbi geeft een hoge lob. Zajdel kopt de bal weg. Nyong is nu in balbezit. Nyong geeft een hoge lob. Stanghellini springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Inworp. Tzavaras komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Rădescu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Zajdel geeft de bal voor. Stanghellini rent richting de bal. Aravanis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stanghellini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nəbi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pantazis heeft problemen om de bal te vangen. Pantazis probeert naar een medespeler te passen. Bousios is nu in balbezit. Bousios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - DORTMUND F.C B.V.B 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Φ.Α.Σ. Νάουσα 55%, DORTMUND F.C B.V.B 45%.
Φ.Α.Σ. Νάουσα - DORTMUND F.C B.V.B 1:3