Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας JpGroup
επιθεση Tactiek 4-1-3-2
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 22
9 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 3
50.2 gemiddelde waardering 61.5
solid Schieten outstanding
adequate Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Iglesia verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru rent richting de bal. Barbaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Marcinkiewicz passt de bal in één keer door. Jaspe is nu in balbezit. Jaspe passt de bal in één keer door. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Tekpar bokst de bal weg.

16e minuut.
Korolovszky met een snelle inworp. Klungelig pakt Barbaru de bal. Obojski verovert de bal door een tackle van achteren. Korolovszky onderschept slim de pass. Korolovszky schiet op doel. De bal raakt de paal. Tekpar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lado Curty stond buitenspel. Ceolan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας - JpGroup 0:1

36e minuut.
Jachacz verovert de bal door een tackle van achteren. Jachacz geeft een hoge lob. Gorzeński kopt de bal weg. Barbaru kan de bal niet met de borst controleren. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Tekpar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας - JpGroup 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 80%, JpGroup 20%.
ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας - JpGroup 0:2

59e minuut.
Marcinkiewicz onderschept slim de pass. Marcinkiewicz geeft de bal voor. Orión kopt de bal weg. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru schiet op doel. Tekpar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jaspe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Orión krijgt zijn hoofd ertegen. Tekpar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας - JpGroup 0:3

63e minuut.
Obojski probeert naar een medespeler te passen. Barbaru kan de bal niet met de borst controleren. Diamatos begaat een overtreding. Barbaru raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barbaru neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tekpar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Muzyka stond buitenspel. Korolovszky neemt vlug de vrije trap. Orión kopt de bal weg. Barbaru heeft problemen om de bal te vangen. Barbaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Marcinkiewicz passt de bal met de wreef. Barbaru rent richting de bal. Met opzet legt De La Iglesia zijn tegenspeler op de grond. De La Iglesia krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Bikácsy is nu in balbezit. González is nu in balbezit. Bikácsy verovert de bal door een tackle van achteren. Lado Curty bereikt de bal nog maar net als eerste. Lado Curty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας - JpGroup 1:3

80e minuut.
Korolovszky is nu in balbezit. Inworp. Korolovszky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jachacz rent richting de bal. Orión verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Tekpar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Barbet kopt de bal weg. Korolovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Korolovszky met een sublieme pass. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας - JpGroup 1:4

88e minuut.
Klungelig pakt Orión de bal. Barbaru rent richting de bal. Met opzet legt Jachacz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jachacz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Barbaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mroczka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Barbaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Korolovszky speelt de bal door. Marcinkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Korolovszky met een sublieme pass. Barbaru rent richting de bal. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Tekpar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας - JpGroup 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 74%, JpGroup 26%.
ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας - JpGroup 1:5