Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOP GUN Force A.O.
Kentro1 Tactiek DEFF
57% Balbezit 43%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.1 gemiddelde waardering 61
very good Schieten outstanding
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Aldea met een sublieme pass. Steenbeke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Latorre met een sublieme pass. Thermiotis is nu in balbezit. Thermiotis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Steenbeke speelt de bal door. Mates bereikt de bal nog maar net als eerste. Mates passt de bal in één keer door. Ruzak is nu in balbezit. Ruzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - Force A.O. 0:1

11e minuut.
Thermiotis is nu in balbezit. Pirri Mayorga onderschept slim de pass. Kesküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesküla geeft een lange en hoge pass. Ruzak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Melabianakis rent richting de bal. Ruzak verovert de bal door een tackle van achteren. Psaradakos begaat een overtreding. Ruzak raakt geblesseerd tijdens het duel. Kesküla komt bij de bal en schiet. Gemelos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Melabianakis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dąbiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Rhijn geeft de bal voor. Ruzak springt en kopt de bal. Gemelos bokst de bal weg.

16e minuut.
Kesküla met de inworp. Mates is nu in balbezit. Mates geeft een hoge lob. Ruzak springt en kopt de bal. Gemelos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - Force A.O. 0:2

22e minuut.
Kesküla is nu in balbezit. Kesküla passt de bal met de wreef. Mates rent richting de bal. Mates geeft een hoge lob. Ruzak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - Force A.O. 0:3

25e minuut.
Thermiotis passt de bal in één keer door. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea geeft een hoge lob. Thermiotis maakt een snoekduik en kopt de bal. Prado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Thermiotis verovert de bal door een tackle van achteren. Buśkiewicz onderschept slim de pass. Buśkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Aliti de bal. Aliti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Logan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mates onderschept slim de pass. Mates passt de bal zonder na te denken. Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzak schiet op doel. Gemelos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Psaradakos kopt de bal weg. Klungelig pakt Crapa de bal. Mates bereikt de bal nog maar net als eerste. Mates geeft een hoge lob. Ruzak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - Force A.O. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOP GUN 56%, Force A.O. 44%.
TOP GUN - Force A.O. 0:4

48e minuut.
Buśkiewicz met een snelle inworp. Dąbiewicz met een sublieme pass. Mates speelt de bal door. Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzak draait met de bal, schiet en ... Gemelos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van Rhijn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruzak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ruzak probeert de bal aan de voet te houden. Logan is nu in balbezit. Ruzak verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - Force A.O. 0:5

54e minuut.
Kesküla passt de bal in één keer door. Mates is nu in balbezit. Mates passt de bal met de wreef. Ruzak rent richting de bal. Ruzak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruzak is nu in balbezit. Ruzak haalt uit met een fantastische trap. Gemelos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Steenbeke met een sublieme pass. Aldea rent richting de bal. Aldea geeft een lange en hoge pass. Thermiotis rent richting de bal. Thermiotis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dąbiewicz geeft de bal voor. Mates kopt de bal weg. Kesküla is nu in balbezit. Mates geeft een hoge lob. Ruzak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mates geeft de bal voor. Gemelos speelt de bal door. Kesküla probeert naar een medespeler te passen. Mates rent richting de bal. Mates draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Latorre probeert naar een medespeler te passen. Steenbeke speelt de bal door. Aldea is nu in balbezit. Aldea geeft de bal voor. Thermiotis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - Force A.O. 1:5

69e minuut.
Ilionescu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Logan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzak verovert de bal door een tackle van achteren. Mates bereikt de bal nog maar net als eerste. Mates haalt uit met een fantastische trap. Gemelos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - Force A.O. 1:6

77e minuut.
Buśkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Mates met een sublieme pass. van Rhijn speelt de bal door. Ruzak is nu in balbezit. Ruzak schiet op doel. Paal!

79e minuut.
van Rhijn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dąbiewicz probeert naar een medespeler te passen. van Rhijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rhijn geeft de bal voor. Ruzak maakt een snoekduik en kopt de bal. Gemelos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOP GUN 61%, Force A.O. 39%.
TOP GUN - Force A.O. 1:6