Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DORTMUND F.C B.V.B O.Φ.Η.
4-5-1 mid1 Tactiek alarma
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 66.3
good Schieten outstanding
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Pouliakos is nu in balbezit. Pouliakos passt de bal in één keer door. Starenios is nu in balbezit. Starenios geeft een hoge lob. Leonardos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Leonardos is nu in balbezit. Leonte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leonardos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pouliakos neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Park-Sin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DORTMUND F.C B.V.B - O.Φ.Η. 0:1

17e minuut.
Hristovasilis speelt de bal door. Giagousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giagousis geeft de bal voor. Pouliakos rent richting de bal. Pouliakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DORTMUND F.C B.V.B - O.Φ.Η. 0:2

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dereta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Starenios probeert naar een medespeler te passen. Dereta rent richting de bal. Dereta geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pouliakos rent richting de bal. Pouliakos draait met de bal, schiet en ... Park-Sin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Krobián passt de bal zonder na te denken. Hristovasilis rent richting de bal. Hristovasilis speelt de bal door. Pouliakos is nu in balbezit. Pouliakos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Dereta rent richting de bal. Dereta passt de bal in één keer door. Daar is Motten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pouliakos onderschept slim de pass. Pouliakos draait met de bal, schiet en ... Park-Sin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Starenios is nu in balbezit. Starenios passt de bal zonder na te denken. Hristovasilis is nu in balbezit. Hristovasilis geeft een hoge lob. Leonardos springt en kopt de bal. Park-Sin bokst de bal weg.

41e minuut.
Hristovasilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristovasilis geeft een hoge lob. Leonardos is nu in balbezit. Leonardos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DORTMUND F.C B.V.B - O.Φ.Η. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DORTMUND F.C B.V.B 78%, O.Φ.Η. 22%.
DORTMUND F.C B.V.B - O.Φ.Η. 0:3

46e minuut.
Stanghellini komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Leonardos is nu in balbezit. Giagousis rent richting de bal. Giagousis passt de bal zonder na te denken. Leonardos is nu in balbezit. Leonardos geeft een lange en hoge pass. Park-Sin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pouliakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Starenios geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leonardos krijgt zijn hoofd ertegen. Park-Sin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pouliakos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Inworp. Giagousis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gontier is nu in balbezit. Leonardos verovert de bal door een tackle van achteren. Leonardos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gontier met een sublieme pass. Starenios is nu in balbezit. Starenios passt de bal zonder na te denken. Pouliakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouliakos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bidziński komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Hristovasilis kopt de bal weg. Klungelig pakt Motten de bal. Leonardos onderschept slim de pass. Pouliakos rent richting de bal. Pouliakos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsakonas komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Park-Sin probeert naar een medespeler te passen. Nyong kopt de bal weg. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi geeft de bal voor. Stanghellini maakt een snoekduik en kopt de bal. Tombul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Stanghellini kopt de bal weg. Nəbi heeft problemen om de bal te vangen. Nəbi probeert naar een medespeler te passen. Stanghellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanghellini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DORTMUND F.C B.V.B 64%, O.Φ.Η. 36%.
DORTMUND F.C B.V.B - O.Φ.Η. 0:3