Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ Force A.O.
normal 541 Tactiek DEFF
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 60.2
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Dąbiewicz kopt de bal weg. Markuksela kan de bal niet met de borst controleren. Mates geeft een lange en hoge pass. Hayoun rent richting de bal. Hayoun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Kesküla kopt de bal weg. Hayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayoun speelt de bal door. Mates bereikt de bal nog maar net als eerste. Mates geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mates is nu in balbezit. Mates probeert naar een medespeler te passen. Hayoun rent richting de bal. Hayoun geeft een lange en hoge pass. Ruzak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hayoun is nu in balbezit. Hayoun passt de bal zonder na te denken. Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzak schiet op doel. Leśniewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Force A.O. 0:1

23e minuut.
Klontiris speelt de bal door. Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz geeft een hoge lob. Mates rent richting de bal. Mates geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dąbiewicz speelt de bal door. Mates probeert naar een medespeler te passen. Hayoun is nu in balbezit. Hayoun geeft een lange en hoge pass. Ruzak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Wałdoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wałdoch geeft de bal voor. Hendriks geeft de bal voor. Hayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayoun geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dąbiewicz met een sublieme pass. Hayoun rent richting de bal. Hayoun geeft een hoge lob. Ruzak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kesküla rent richting de bal. Kesküla passt de bal zonder na te denken. Hayoun speelt de bal door. Ruzak is nu in balbezit. Ruzak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cerrino met een sublieme pass. Commans rent richting de bal. Dąbiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dąbiewicz krijgt een gele kaart. Commans is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Commans met een snel genomen vrije trap. Liběna maakt een snoekduik en kopt de bal. Prado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Force A.O. 1:1

35e minuut.
Cerrino heeft problemen om de bal te vangen. Cerrino met een sublieme pass. Commans is nu in balbezit. Commans geeft een hoge lob. Liběna krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hendriks passt de bal in één keer door. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz passt de bal in één keer door. Hayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayoun geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Quevedo rent richting de bal. Kesküla verovert de bal door een tackle van achteren. Kesküla passt de bal met de wreef. Mates geeft een hoge lob. Ruzak springt en kopt de bal. Leśniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Käi is nu in balbezit. Käi met een sublieme pass. Kesküla met een sublieme pass. Mates geeft een lange en hoge pass. Ruzak springt en kopt de bal. Leśniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Dąbiewicz geeft de bal voor. Gorczyński kopt de bal weg. Dąbiewicz geeft de bal voor. Daar is Ruzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Force A.O. 1:2

41e minuut.
Inworp. Dąbiewicz met een snelle inworp. Mates bereikt de bal nog maar net als eerste. Mates geeft de bal voor. Ruzak krijgt zijn hoofd ertegen. Leśniewski bokst de bal weg.

44e minuut.
Cerrino passt de bal met de wreef. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesküla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kesküla krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 61%, Force A.O. 39%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Force A.O. 1:2

48e minuut.
Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz passt de bal zonder na te denken. Mates heeft problemen om de bal te vangen. Mates geeft de bal voor. Ruzak krijgt zijn hoofd ertegen. Leśniewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Honkanen kopt de bal weg. Kesküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesküla geeft een hoge lob. Ruzak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Force A.O. 1:3

57e minuut.
Dąbiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hayoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quevedo begaat een overtreding. Quevedo krijgt een gele kaart. Hayoun raakt geblesseerd tijdens het duel. Honkanen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ruzak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Force A.O. 1:4

72e minuut.
Wałdoch geeft een lange en hoge pass. Peret kopt de bal weg. Mates rent richting de bal. Mates heeft problemen om de bal te vangen. Mates geeft de bal voor. Leśniewski bokst de bal weg. Ruzak is nu in balbezit. Ruzak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Force A.O. 1:5

74e minuut.
Klungelig pakt Andreozzi de bal. Gorczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzak verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzak draait met de bal, schiet en ... Leśniewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Force A.O. 1:6

77e minuut.
Mates geeft een hoge lob. Snijders kopt de bal weg. Mates rent richting de bal. Mates geeft een lange en hoge pass. Ruzak krijgt zijn hoofd ertegen. Leśniewski bokst de bal weg.

80e minuut.
Dąbiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Mates de bal. Mates geeft een lange en hoge pass. Ruzak rent richting de bal. Wałdoch rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Force A.O. 1:7

89e minuut.
Kesküla probeert naar een medespeler te passen. Hayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayoun geeft de bal voor. Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 73%, Force A.O. 27%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - Force A.O. 1:7