Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pink Panther TOP GUN
Terry Tactiek stratis2.1
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen very good
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Aliti probeert naar een medespeler te passen. Paraprastanitis is nu in balbezit. Kalamoukis is nu in balbezit. Paraprastanitis verovert de bal door een tackle van achteren. Paraprastanitis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Semren met een sublieme pass. Hislop kopt de bal weg. Daar is Logan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Thermiotis passt de bal zonder na te denken. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Drosinis ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Drosinis naar de kleedkamers voor een vroege douche. Aldea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paraprastanitis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal. Kalamoukis is nu in balbezit. Paraprastanitis verovert de bal door een tackle van achteren. Paraprastanitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - TOP GUN 0:1

18e minuut.
Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka passt de bal met de wreef. Ceará rent richting de bal. Ceará schiet op doel. Gemelos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kalamoukis is nu in balbezit. Paraprastanitis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalamoukis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalamoukis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ceará rent richting de bal. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pink Panther - TOP GUN 1:1

21e minuut.
Paidakis onderschept slim de pass. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamoukis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalamoukis krijgt een gele kaart. Aldea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paraprastanitis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Semren werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - TOP GUN 1:2

22e minuut.
Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea passt de bal zonder na te denken. Thermiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thermiotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - TOP GUN 1:3

25e minuut.
Klungelig pakt Stilikis de bal. Zacharatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacharatos passt de bal met de wreef. Thermiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thermiotis schiet op doel. Semren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Aliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliti passt de bal met de wreef. Paraprastanitis rent richting de bal. Paraprastanitis haalt uit met een fantastische trap. Semren probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Psaradakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Psaradakos probeert naar een medespeler te passen. Aldea speelt de bal door. Thermiotis is nu in balbezit. Thermiotis haalt uit met een fantastische trap. Semren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kalamoukis kopt de bal weg. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea passt de bal in één keer door. Thermiotis rent richting de bal. Thermiotis haalt uit met een fantastische trap. Semren bokst de bal weg.

36e minuut.
Paraprastanitis is nu in balbezit. Liantinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liantinis geeft een lange en hoge pass. Kossowski is nu in balbezit. Kossowski schiet op doel. Gemelos bokst de bal weg. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop schiet op doel. Gemelos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ceará kopt de bal weg. Aldea is nu in balbezit. Aldea probeert naar een medespeler te passen. Thermiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thermiotis draait met de bal, schiet en ... Semren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Psaradakos met een sublieme pass. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea probeert naar een medespeler te passen. Thermiotis rent richting de bal. Thermiotis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pink Panther 55%, TOP GUN 45%.
Pink Panther - TOP GUN 1:3

46e minuut.
Thermiotis passt de bal in één keer door. Aliti rent richting de bal. Aliti passt de bal in één keer door. Paraprastanitis is nu in balbezit. Paraprastanitis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kalamoukis verovert de bal door een tackle van achteren. Liantinis geeft een lange en hoge pass. Ceará kopt de bal weg. Kossowski rent richting de bal. Kossowski haalt uit met een fantastische trap. Gemelos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Marini passt de bal met de wreef. Aldea met een sublieme pass. Thermiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Thermiotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thermiotis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klontiris probeert naar een medespeler te passen. Kurniawka is nu in balbezit. Met opzet legt Logan zijn tegenspeler op de grond. Logan krijgt een gele kaart.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marini trapt de bal weg. Aldea met een sublieme pass. Thermiotis is nu in balbezit. Thermiotis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Paidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thermiotis begaat een overtreding. Paidakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalamoukis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kossowski kopt de bal weg. Psaradakos heeft problemen om de bal te vangen. Ceará rent richting de bal. Ceará haalt uit met een fantastische trap. Gemelos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Daar is Psaradakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Psaradakos passt de bal met de wreef. Aldea met een sublieme pass. Thermiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thermiotis schiet op doel. Semren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paraprastanitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraprastanitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - TOP GUN 1:4

63e minuut.
Aliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliti passt de bal zonder na te denken. Zacharatos speelt de bal door. Thermiotis rent richting de bal. Thermiotis schiet op doel. Semren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paraprastanitis is nu in balbezit. Paraprastanitis haalt uit met een fantastische trap. Semren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - TOP GUN 1:5

65e minuut.
Zacharatos passt de bal met de wreef. Maler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará is nu in balbezit. Ceará haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Paidakis is nu in balbezit. Thermiotis onderschept slim de pass. Klungelig pakt Thermiotis de bal. Thermiotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - TOP GUN 1:6

69e minuut.
Thermiotis kopt de bal weg. Paraprastanitis rent richting de bal. Kalamoukis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalamoukis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Paraprastanitis raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Paraprastanitis neemt zijn aanloop. Semren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - TOP GUN 1:7

71e minuut.
Zacharatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacharatos met een sublieme pass. Thermiotis rent richting de bal. Thermiotis draait met de bal, schiet en ... Semren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - TOP GUN 1:8

73e minuut.
Paidakis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldea met de inworp. Thermiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thermiotis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paraprastanitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraprastanitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - TOP GUN 1:9

73e minuut.
Hislop probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klontiris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thermiotis rent richting de bal. Thermiotis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zacharatos rent richting de bal. Zacharatos geeft een hoge lob. Thermiotis krijgt zijn hoofd ertegen. Semren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - TOP GUN 1:10

77e minuut.
Klungelig pakt Zacharatos de bal. Zacharatos passt de bal zonder na te denken. Thermiotis is nu in balbezit. Daar is Thermiotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thermiotis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paraprastanitis rent richting de bal. Paraprastanitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - TOP GUN 1:11

78e minuut.
Klungelig pakt Stilikis de bal. Paraprastanitis is nu in balbezit. Zacharatos is nu in balbezit. Zacharatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliti met een sublieme pass. Thermiotis rent richting de bal. Thermiotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - TOP GUN 1:12

83e minuut.
Aldea is nu in balbezit. Aldea passt de bal met de wreef. Thermiotis heeft problemen om de bal te vangen. Thermiotis draait met de bal, schiet en ... Semren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pink Panther - TOP GUN 1:13

87e minuut.
Gemelos speelt de bal door. Aldea kopt de bal weg. Thermiotis heeft problemen om de bal te vangen. Thermiotis draait met de bal, schiet en ... Semren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Paraprastanitis verovert de bal door een tackle van achteren. Paraprastanitis passt de bal in één keer door. Thermiotis rent richting de bal. Thermiotis heeft problemen om de bal te vangen. Thermiotis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pink Panther 55%, TOP GUN 45%.
Pink Panther - TOP GUN 1:13