Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Φ.Α.Σ. Νάουσα GREEN TORNADO
bekas Tactiek 5-4-1.d
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 61.9
solid Schieten outstanding
good Passen excellent
adequate Verdedigen formidable


7e minuut.
Obrubański kopt de bal weg. Bousios rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boury. Bousios wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bousios kan niet meer verder spelen. Kapsaskis komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Sevasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevasta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pereira de bal. Pereira geeft een lange en hoge pass. Muzek springt en kopt de bal. Tsakaleas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aetopoulos is nu in balbezit. Aetopoulos geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wietrzny neemt de hoekschop. Muzek maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsakaleas bokst de bal weg.

12e minuut.
Petrescu geeft de bal voor. Inworp. Sevasta met de inworp. Pereira rent richting de bal. Pereira geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muzek rent richting de bal. Muzek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - GREEN TORNADO 0:1

15e minuut.
Sevasta kopt de bal weg. Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira geeft een hoge lob. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek schiet op doel. Tsakaleas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Brzustewicz passt de bal in één keer door. Vomvolakis probeert naar een medespeler te passen. Kalkowski is nu in balbezit. Kapsaskis is nu in balbezit. Kapsaskis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Boury onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cyll probeert naar een medespeler te passen. Kuświk speelt de bal door. Wietrzny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzny geeft een lange en hoge pass. Muzek maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsakaleas bokst de bal weg.

25e minuut.
Papazov speelt de bal door. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu geeft een lange en hoge pass. Pereira geeft een lange en hoge pass. Muzek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tzifopoulos met een sublieme pass. Wietrzny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzny geeft de bal voor. Muzek springt en kopt de bal. Tsakaleas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - GREEN TORNADO 0:2

36e minuut.
Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Pereira geeft een lange en hoge pass. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - GREEN TORNADO 0:3

39e minuut.
Sevasta speelt de bal door. Papazov met een sublieme pass. Wietrzny is nu in balbezit. Wietrzny geeft de bal voor. Muzek krijgt zijn hoofd ertegen. Tsakaleas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Brzustewicz is nu in balbezit. Brzustewicz passt de bal met de wreef. Herojewski geeft een hoge lob. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek draait met de bal, schiet en ... Tsakaleas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Petrescu kopt de bal weg. Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Pereira geeft de bal voor. Muzek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - GREEN TORNADO 0:4

45e minuut.
Wietrzny haalt uit met een fantastische trap. Petrescu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pereira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muzek krijgt zijn hoofd ertegen. Tsakaleas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuświk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - GREEN TORNADO 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Φ.Α.Σ. Νάουσα 66%, GREEN TORNADO 34%.
Φ.Α.Σ. Νάουσα - GREEN TORNADO 0:5

51e minuut.
Muzek kopt de bal weg. Kuświk is nu in balbezit. Kuświk passt de bal met de wreef. Muzek is nu in balbezit. Muzek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Petrescu onderschept slim de pass. Sevasta speelt de bal door. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira geeft een hoge lob. Muzek springt en kopt de bal. Tsakaleas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański passt de bal met de wreef. Kapsaskis is nu in balbezit. Kapsaskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - GREEN TORNADO 1:5

62e minuut.
Twierdza komt het veld opgelopen. Destounis komt het veld opgelopen. De Brul komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kalkowski passt de bal met de wreef. Obrubański rent richting de bal. Herojewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obrubański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kalkowski neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Buzsáky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tzavaras komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cyll passt de bal zonder na te denken. Wietrzny is nu in balbezit. Wietrzny geeft de bal voor. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek haalt uit met een fantastische trap. Tsakaleas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuświk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuświk schiet op doel. De bal raakt de paal. Wietrzny geeft de bal voor. Muzek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - GREEN TORNADO 1:6

76e minuut.
Tzavaras is nu in balbezit. Wietrzny verovert de bal door een tackle van achteren. Wietrzny geeft een hoge lob. Muzek rent richting de bal. Muzek haalt uit met een fantastische trap. Tsakaleas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Muzek is nu in balbezit. Muzek passt de bal met de wreef. Wietrzny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzny geeft een lange en hoge pass. Muzek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Petrescu rent richting de bal. De Brul verovert de bal door een tackle van achteren. De Brul geeft een hoge lob. Muzek is nu in balbezit. Muzek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Φ.Α.Σ. Νάουσα 60%, GREEN TORNADO 40%.
Φ.Α.Σ. Νάουσα - GREEN TORNADO 1:6