Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Topo Fc PANAGLAIKOS
VASIKOI 3-5-2 Tactiek jebour..
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Annunziato rent richting de bal. Trebinjac is nu in balbezit. Koryzna maakt een afschuwelijke overtreding. Koryzna krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy met een sublieme pass. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Hajnić is nu in balbezit. Hajnić schiet op doel. Tanganho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hajnić neemt de hoekschop. Klungelig pakt Panousakis de bal. Arechavaleta onderschept slim de pass. Arechavaleta draait met de bal, schiet en ... Tanganho bokst de bal weg.

15e minuut.
Voskopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Voskopoulos geeft de bal voor. Koryzna met een sublieme pass. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan draait met de bal, schiet en ... Tanganho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Çifteli onderschept slim de pass. Koryzna rent richting de bal. Koryzna passt de bal met de wreef. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Annunziato probeert naar een medespeler te passen. Sapounidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac is nu in balbezit. Trebinjac draait met de bal, schiet en ... Vajda probeert de bal aan de voet te houden. Kuzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Çifteli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Topo Fc - PANAGLAIKOS 1:0

27e minuut.
Daar is Sapounidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapounidis passt de bal zonder na te denken. Annunziato bereikt de bal nog maar net als eerste. Annunziato geeft de bal voor. Yahya maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hajnić rent richting de bal. Hajnić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Voskopoulos de bal. Hajnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Annunziato passt de bal met de wreef. Sapounidis rent richting de bal. Koryzna begaat een overtreding. Koryzna krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Topo Fc 59%, PANAGLAIKOS 41%.
Topo Fc - PANAGLAIKOS 1:0

63e minuut.
Yahya rent richting de bal. Trebinjac is nu in balbezit. Yahya is nu in balbezit. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Çifteli onderschept slim de pass. Çifteli geeft de bal voor. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dinescu geeft een hoge lob. Panousakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adilsoy krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Voskopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić probeert naar een medespeler te passen. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy schiet op doel. Tanganho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Arechavaleta geeft de bal voor. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Voskopoulos onderschept slim de pass. Kekejyan onderschept slim de pass. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Vajda geeft een hoge lob. Hajnić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voskopoulos. Voskopoulos krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Panousakis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivos met de inworp. Arechavaleta is nu in balbezit. Arechavaleta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuenca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cestar rent richting de bal. Cestar geeft een lange en hoge pass. Trebinjac springt en kopt de bal. Kuzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Topo Fc 55%, PANAGLAIKOS 45%.
Topo Fc - PANAGLAIKOS 1:0