Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PANAGLAIKOS Topo Fc
jebour.. Tactiek VASIKOI 3-5-2
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
57.7 gemiddelde waardering 57.7
excellent Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Cuenca speelt de bal door. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac passt de bal met de wreef. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kekejyan passt de bal met de wreef. Daar is Hajnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajnić passt de bal zonder na te denken. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Siontis geeft een lange en hoge pass. Olivos kopt de bal weg. Navas González bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vajda geeft een hoge lob. Daar is Gárdos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuenca rent richting de bal. Cuenca geeft een hoge lob. Vajda verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Kekejyan de bal. Kekejyan passt de bal zonder na te denken. Hajnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdos rent richting de bal. Gárdos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Annunziato heeft problemen om de bal te vangen. Gárdos is nu in balbezit. Gárdos passt de bal zonder na te denken. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan draait met de bal, schiet en ... Tanganho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Drivas rent richting de bal. Biton onderschept slim de pass. Biton geeft een hoge lob. Gárdos is nu in balbezit. Gárdos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Intriago bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić verovert de bal door een tackle van achteren. Hajnić passt de bal met de wreef. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PANAGLAIKOS - Topo Fc 1:0

31e minuut.
Biton speelt de bal door. Klungelig pakt Gárdos de bal. Gárdos passt de bal zonder na te denken. Hajnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić schiet op doel. Tanganho bokst de bal weg. Yifan kopt de bal weg. Arechavaleta probeert naar een medespeler te passen. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PANAGLAIKOS - Topo Fc 2:0

42e minuut.
Hajnić kopt de bal weg. Klungelig pakt Adilsoy de bal. Intriago bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Adilsoy draait met de bal, schiet en ... Tanganho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANAGLAIKOS 38%, Topo Fc 62%.
PANAGLAIKOS - Topo Fc 2:0

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Navas González de bal onder controle te krijgen. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan geeft een hoge lob. Hajnić is nu in balbezit. Hajnić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kekejyan passt de bal in één keer door. Adilsoy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuenca. Adilsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gárdos komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Annunziato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drivas rent richting de bal. Drivas geeft de bal voor. Yahya maakt een snoekduik en kopt de bal. Cəfərzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Olivos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Annunziato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drivas geeft een lange en hoge pass. Yahya krijgt zijn hoofd ertegen. Cəfərzadə bokst de bal weg.

73e minuut.
Annunziato geeft de bal voor. Borşevici kopt de bal weg. Drivas probeert naar een medespeler te passen. Yahya rent richting de bal. Yahya draait met de bal, schiet en ... Cəfərzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Vajda geeft een lange en hoge pass. Gárdos rent richting de bal. Gárdos geeft een lange en hoge pass. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Drivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drivas met een sublieme pass. Cestar met een sublieme pass. Yahya rent richting de bal. Yahya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac schiet op doel. Cəfərzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANAGLAIKOS - Topo Fc 2:1

84e minuut.
Annunziato rent richting de bal. Annunziato passt de bal zonder na te denken. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya draait met de bal, schiet en ... Cəfərzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PANAGLAIKOS - Topo Fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANAGLAIKOS 51%, Topo Fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PANAGLAIKOS - Topo Fc 2:2