Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
keratsini fc P.A.O.K. fc
5-3-2 Tactiek lutse
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 52.2
adequate Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Denko de bal onder controle te krijgen. Fiodorkiewicz met een sublieme pass. Fouskolagoudakis is nu in balbezit. Trotta onderschept slim de pass. Trotta draait met de bal, schiet en ... Psaroudakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Denko rent richting de bal. Denko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
keratsini fc - P.A.O.K. fc 0:1

7e minuut.
Denko rent richting de bal. Trotta rent richting de bal. Fiodorkiewicz rent richting de bal. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Alexandropoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandropoulos speelt de bal door. Mermigas is nu in balbezit. Trotta verovert de bal door een tackle van achteren. Trotta geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Psaroudakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kakiousis rent richting de bal. Gardeniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kakiousis. Kakiousis krijgt een gele kaart. Mermigas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xenoudakis komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Marčulaitis onderschept slim de pass. Alexandropoulos onderschept slim de pass. Alexandropoulos passt de bal zonder na te denken. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Alexandropoulos is nu in balbezit. Alexandropoulos passt de bal zonder na te denken. Nefeloudis speelt de bal door. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap. Nenekidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kakiousis probeert de bal aan de voet te houden. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta passt de bal met de wreef. Denko is nu in balbezit. Denko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Maggas geeft een lange en hoge pass. Gardeniotis is nu in balbezit. Kakiousis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kakiousis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

37e minuut.
Surdyga kopt de bal weg. Gardeniotis rent richting de bal. Gardeniotis passt de bal met de wreef. Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Fiodorkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Psaroudakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keratsini fc 61%, P.A.O.K. fc 39%.
keratsini fc - P.A.O.K. fc 0:1

51e minuut.
Tavlaridis kopt de bal weg. Daar is Alexandropoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandropoulos met een sublieme pass. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Nenekidis trapt de bal weg van het doel. Trotta kopt de bal weg. Denko is nu in balbezit. Denko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Karavatellis is nu in balbezit. Tavlaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Nefeloudis met een sublieme pass. Alexandropoulos rent richting de bal. Alexandropoulos geeft een lange en hoge pass. Nenekidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Fiodorkiewicz passt de bal zonder na te denken. Maggas heeft problemen om de bal te vangen. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Surdyga onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xenoudakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alexandropoulos is nu in balbezit. Alexandropoulos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lefakis geeft een hoge lob. Gardeniotis kopt de bal weg. Xenoudakis heeft problemen om de bal te vangen. Trotta is nu in balbezit. Trotta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
keratsini fc - P.A.O.K. fc 0:2

90e minuut.
Fouskolagoudakis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gardeniotis met de inworp. Trotta is nu in balbezit. Trotta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko draait met de bal, schiet en ... Psaroudakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keratsini fc 49%, P.A.O.K. fc 51%.
keratsini fc - P.A.O.K. fc 0:2