Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOTTENHAM SPURS akrata
news Tactiek 4-3-33
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.6 gemiddelde waardering 48.9
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


12e minuut.
Fàbregues onderschept slim de pass. Fàbregues geeft een hoge lob. Daar is Słowiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słowiński probeert naar een medespeler te passen. Sarıoğlan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fàbregues rent richting de bal. Fàbregues geeft een lange en hoge pass. Słowiński probeert naar een medespeler te passen. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Coito is nu in balbezit. Coito passt de bal zonder na te denken. Borgetti probeert naar een medespeler te passen. Sarıoğlan is nu in balbezit. Sarıoğlan schiet op doel. Terzopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Sulewski probeert de bal aan de voet te houden. Coito probeert naar een medespeler te passen. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Krehely rent richting de bal. Coito verovert de bal door een tackle van achteren. Coito passt de bal in één keer door. Lagrotteria rent richting de bal. Lagrotteria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sarıoğlan is nu in balbezit. Sarıoğlan speelt de bal door. Klungelig pakt Lagrotteria de bal. Lagrotteria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - akrata 0:1

42e minuut.
Borgetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coito met een sublieme pass. Krehely is nu in balbezit. Lagrotteria verovert de bal door een tackle van achteren. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Paczkowski onderschept slim de pass. Lagrotteria is nu in balbezit. Aldiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria verovert de bal door een tackle van achteren. Lagrotteria schiet op doel. Terzopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski schiet op doel. Terzopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - akrata 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOTTENHAM SPURS 68%, akrata 32%.
TOTTENHAM SPURS - akrata 0:2

51e minuut.
Sarıoğlan is nu in balbezit. Sarıoğlan passt de bal in één keer door. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap. Terzopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - akrata 0:3

55e minuut.
Borgetti kopt de bal weg. Sarıoğlan is nu in balbezit. Sarıoğlan geeft een hoge lob. Lagrotteria rent richting de bal. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap. Terzopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Borgetti met de inworp. Sarıoğlan rent richting de bal. Sarıoğlan geeft een lange en hoge pass. Daar is Lagrotteria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Žemľa verovert de bal door een tackle van achteren. Žemľa geeft de bal voor. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - akrata 0:4

64e minuut.
Borgetti probeert naar een medespeler te passen. Hiele verovert de bal door een tackle van achteren. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski schiet op doel. Terzopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - akrata 0:5

66e minuut.
Sulewski probeert de bal aan de voet te houden. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria passt de bal in één keer door. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Terzopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Terzopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Sulewski rent richting de bal. Buza verovert de bal door een tackle van achteren. Buza geeft een hoge lob. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski schiet op doel. Terzopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti is nu in balbezit. Borgetti geeft de bal voor. Sarıoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarıoğlan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sarıoğlan is nu in balbezit. Sarıoğlan draait met de bal, schiet en ... Terzopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Krehely probeert de bal aan de voet te houden. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria passt de bal met de wreef. Sarıoğlan rent richting de bal. Sarıoğlan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOTTENHAM SPURS 61%, akrata 39%.
TOTTENHAM SPURS - akrata 0:5