Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leonidion F.C Skiouroi FC
刀具 Tactiek Full Out
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 46.1
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viennakos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Păltânea geeft een hoge lob. Amânar krijgt zijn hoofd ertegen. Florescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - Skiouroi FC 0:1

4e minuut.
Viennakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Viennakos geeft de bal voor. Kucab bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte verovert de bal door een tackle van achteren. Dimofte draait met de bal, schiet en ... Florescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Virtejaru is nu in balbezit. Viennakos verovert de bal door een tackle van achteren. Viennakos geeft de bal voor. Daar is Dimofte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimofte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - Skiouroi FC 0:2

19e minuut.
Luchian rent richting de bal. Luchian speelt de bal door. Kucab bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte onderschept slim de pass. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ascosi met de inworp. Moraitis geeft de bal voor. Klungelig pakt Mardegan de bal. Zab rent richting de bal. Zab draait met de bal, schiet en ... Porwaniecki bokst de bal weg.

45e minuut.
Luchian verovert de bal door een tackle van achteren. Luchian geeft de bal voor. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte draait met de bal, schiet en ... Florescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - Skiouroi FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonidion F.C 48%, Skiouroi FC 52%.
Leonidion F.C - Skiouroi FC 0:3

49e minuut.
Inworp. Moraitis met de inworp. Ascosi is nu in balbezit. Ascosi geeft de bal voor. Koutsospiros kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Koutsospiros geeft een lange en hoge pass. Păltânea kopt de bal weg. Kucab kan de bal niet met de borst controleren. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - Skiouroi FC 0:4

72e minuut.
Koutsospiros kopt de bal weg. Delgado Ferreiro is nu in balbezit. Delgado Ferreiro geeft de bal voor. Klungelig pakt Huy Trung de bal. Huy Trung kopt de bal weg. Porwaniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zab is nu in balbezit. Zab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - Skiouroi FC 1:4

83e minuut.
Klungelig pakt Amânar de bal. Szefler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amânar. Amânar krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Viennakos passt de bal met de wreef. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea geeft de bal voor. Dimofte rent richting de bal. Dimofte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonidion F.C 47%, Skiouroi FC 53%.
Leonidion F.C - Skiouroi FC 1:4