Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiesta daleks
523ΟT Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Theofanis heeft problemen om de bal te vangen. Theofanis geeft een lange en hoge pass. Aretakis is nu in balbezit. Aretakis draait met de bal, schiet en ... Papaemmanouel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - daleks 1:0

6e minuut.
Doeltrap. Georgoulis met een harde bal richting middenveld. Nikodimopoulos kopt de bal weg. Gaganiaris rent richting de bal. Gaganiaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fiesta - daleks 1:1

13e minuut.
Bramble verovert de bal door een tackle van achteren. Zdyluś rent richting de bal. Zdyluś passt de bal met de wreef. Palikaris is nu in balbezit. Palikaris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nasiopoulos met een sublieme pass. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Spathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś onderschept slim de pass. Zdyluś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zdyluś is nu in balbezit. Palikaris rent richting de bal. Palikaris passt de bal in één keer door. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Papaemmanouel trapt de bal weg van het doel. Bramble kopt de bal weg. Chronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Palikaris onderschept slim de pass. Palikaris geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dimitrakis onderschept slim de pass. Dimitrakis passt de bal met de wreef. Maragozis is nu in balbezit. Nikodimopoulos onderschept slim de pass. Nikodimopoulos passt de bal zonder na te denken. Luncik bokst de bal weg.

33e minuut.
Klungelig pakt Theofanis de bal. Bramble bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimitrakis. Dimitrakis krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bramble zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś passt de bal in één keer door. Aretakis rent richting de bal. Aretakis draait met de bal, schiet en ... Papaemmanouel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Palikaris is nu in balbezit. Palikaris passt de bal in één keer door. Chosadas rent richting de bal. Zdyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Zdyluś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiesta 21%, daleks 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiesta - daleks 1:1

47e minuut.
Nasiopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chosadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiopoulos onderschept slim de pass. Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Chronis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palikaris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nasiopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Nasiopoulos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Nasiopoulos passt de bal in één keer door. Aretakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aretakis speelt de bal door. Zdyluś rent richting de bal. Zdyluś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pelatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelatis geeft een lange en hoge pass. Bramble met een sublieme pass. Zdyluś rent richting de bal. Zdyluś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiesta 11%, daleks 89%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiesta - daleks 1:1