Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akrata Skiouroi FC
4-3-33 Tactiek Custom 2
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 47.3
excellent Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpiola verovert de bal door een tackle van achteren. Urpiola geeft een lange en hoge pass. Caragiale rent richting de bal. Caragiale haalt uit met een fantastische trap. Porwaniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piala rent richting de bal. Piala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Skiouroi FC 1:0

10e minuut.
Buza kopt de bal weg. Coito probeert naar een medespeler te passen. Caragiale is nu in balbezit. Caragiale draait met de bal, schiet en ... Porwaniecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Skiouroi FC 2:0

12e minuut.
Ribicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribicki geeft een lange en hoge pass. Caragiale rent richting de bal. Caragiale schiet op doel. Porwaniecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Skiouroi FC 3:0

17e minuut.
Baubonne bereikt de bal nog maar net als eerste. Baubonne geeft een hoge lob. Daar is Ribicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piala rent richting de bal. Piala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shuo met de inworp. Păltânea speelt de bal door. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Urpiola passt de bal in één keer door. Viennakos probeert de bal aan de voet te houden. Viennakos passt de bal in één keer door. Amânar heeft problemen om de bal te vangen. Amânar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Skiouroi FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 52%, Skiouroi FC 48%.
akrata - Skiouroi FC 3:1

48e minuut.
Zanette probeert naar een medespeler te passen. Luchian kopt de bal weg. Klungelig pakt Urpiola de bal. Amânar rent richting de bal. Amânar schiet op doel. Zanette bokst de bal weg.

54e minuut.
Słowiński probeert naar een medespeler te passen. Caragiale is nu in balbezit. Klungelig pakt Caragiale de bal. Caragiale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Skiouroi FC 4:1

56e minuut.
Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar rent richting de bal. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar is nu in balbezit. Amânar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Amânar stond buitenspel. Coito neemt vlug de vrije trap. Caragiale kopt de bal weg. Piala is nu in balbezit. Piala haalt uit met een fantastische trap. Porwaniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sarıoğlan is nu in balbezit. Sarıoğlan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Păltânea probeert naar een medespeler te passen. Viennakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza begaat een overtreding. Buza krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Inworp. Viennakos met een snelle inworp. Słowiński geeft een lange en hoge pass. Caragiale is nu in balbezit. Caragiale draait met de bal, schiet en ... Porwaniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Buitenspel voor Piala. Goede buitenspelval van de verdediging. Pereba komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Huy Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński onderschept slim de pass. Słowiński passt de bal zonder na te denken. Caragiale rent richting de bal. Caragiale haalt uit met een fantastische trap. Porwaniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Urpiola geeft de bal voor. Benboulaid rent richting de bal. Sarıoğlan verovert de bal door een tackle van achteren. Sarıoğlan haalt uit met een fantastische trap. Porwaniecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Skiouroi FC 5:1

87e minuut.
Luchian rent richting de bal. Luchian passt de bal zonder na te denken. Magnabosco rent richting de bal. Magnabosco geeft een lange en hoge pass. Sarıoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 47%, Skiouroi FC 53%.
akrata - Skiouroi FC 5:1