Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Topo Fc P.A.O.K. fc
VASIKOI 3-5-2 Tactiek lutse
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 52.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Voskopoulos geeft een hoge lob. Yahya kopt de bal weg. Fei bereikt de bal nog maar net als eerste. Fei draait met de bal, schiet en ... Nenekidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Topo Fc - P.A.O.K. fc 1:0

6e minuut.
Denko speelt de bal door. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta draait met de bal, schiet en ... Tanganho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Voskopoulos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Navas González speelt de bal door. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Annunziato bereikt de bal nog maar net als eerste. Annunziato geeft de bal voor. Yahya springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Annunziato geeft een lange en hoge pass. Daar is Trebinjac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac verovert de bal door een tackle van achteren. Trebinjac geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Topo Fc - P.A.O.K. fc 2:0

21e minuut.
Daar is Fei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz passt de bal in één keer door. Trotta is nu in balbezit. Trotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Fiodorkiewicz geeft de bal voor. Cestar verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ivănescu zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Trebinjac kopt de bal weg. Mitura rent richting de bal. Yahya onderschept slim de pass. Yahya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Topo Fc - P.A.O.K. fc 3:0

45e minuut.
Fiodorkiewicz passt de bal met de wreef. Denko rent richting de bal. Navas González speelt de bal door. Gardeniotis is nu in balbezit. Gardeniotis haalt uit met een fantastische trap. Tanganho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Intriago onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gardeniotis neemt de hoekschop. Ivănescu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Topo Fc 49%, P.A.O.K. fc 51%.
Topo Fc - P.A.O.K. fc 3:0

49e minuut.
Surdyga kopt de bal weg. Klungelig pakt Yahya de bal. Mitura is nu in balbezit. Mitura passt de bal in één keer door. Yahya geeft een lange en hoge pass. Nenekidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Marčulaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Marčulaitis geeft een hoge lob. Daar is Voskopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta haalt uit met een fantastische trap. Tanganho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar verovert de bal door een tackle van achteren. Cestar passt de bal zonder na te denken. Fei bereikt de bal nog maar net als eerste. Fei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Karavatellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatellis geeft de bal voor. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Topo Fc - P.A.O.K. fc 3:1

61e minuut.
Denko rent richting de bal. Cestar verovert de bal door een tackle van achteren. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca geeft de bal voor. Trebinjac krijgt zijn hoofd ertegen. Nenekidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Cuenca geeft een hoge lob. Ivănescu probeert de bal aan de voet te houden. Tokarzewski kopt de bal weg. Cuenca kan de bal niet met de borst controleren. Cuenca geeft de bal voor. Nenekidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Marčulaitis is nu in balbezit. Fei bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz speelt de bal door. Fei is nu in balbezit. Fei geeft de bal voor. Nenekidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Marčulaitis passt de bal zonder na te denken. Denko is nu in balbezit. Denko passt de bal zonder na te denken. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Navas González geeft een lange en hoge pass. Yahya is nu in balbezit. Yahya passt de bal met de wreef. Daar is Trebinjac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trebinjac schiet op doel. Nenekidis bokst de bal weg.

87e minuut.
Navas González probeert naar een medespeler te passen. Fei kan de bal niet met de borst controleren. Fei passt de bal zonder na te denken. Trebinjac rent richting de bal. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Topo Fc - P.A.O.K. fc 4:1

88e minuut.
Gardeniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac verovert de bal door een tackle van achteren. Tokarzewski rent richting de bal. Trebinjac onderschept slim de pass. Trebinjac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Cestar geeft een lange en hoge pass. Daar is Karavatellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Topo Fc - P.A.O.K. fc 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Topo Fc 38%, P.A.O.K. fc 62%.
Topo Fc - P.A.O.K. fc 5:1