Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akrata Leonidion F.C
4-3-33 Tactiek 刀具
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 37.7
solide Schieten matig
goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Ascosi rent richting de bal. Ascosi passt de bal zonder na te denken. Koutsospiros probeert naar een medespeler te passen. Mesthenaios rent richting de bal. Mesthenaios draait met de bal, schiet en ... Negură kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Koutsospiros onderschept slim de pass. Zab is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Žemľa ... Strafschop! Zab is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zab legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Žemľa speelt de bal door. Sarıoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarıoğlan geeft de bal voor. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Žemľa probeert naar een medespeler te passen. Słowiński speelt de bal door. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Florescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Florescu trapt de bal weg. Koutsospiros probeert de bal met de borst te controleren. Słowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Słowiński geeft een hoge lob. Florescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Borgetti kopt de bal weg. Virtejaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarıoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarıoğlan schiet op doel. Kucab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paczkowski neemt de hoekschop. Mleczek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Leonidion F.C 1:0

27e minuut.
Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mleczek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delgado Ferreiro. Mleczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coito komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 49%, Leonidion F.C 51%.
akrata - Leonidion F.C 1:0

47e minuut.
Žemľa rent richting de bal. Žemľa speelt de bal door. Szefler is nu in balbezit. Paczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Florescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - Leonidion F.C 2:0

55e minuut.
Urpiola geeft een lange en hoge pass. Daar is Coito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coito passt de bal in één keer door. Słowiński rent richting de bal. Słowiński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Buza met een snelle inworp. Słowiński met een sublieme pass. Virtejaru is nu in balbezit. Paczkowski onderschept slim de pass. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Sarıoğlan is nu in balbezit. Sarıoğlan geeft een lange en hoge pass. Szefler onderschept slim de pass. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Słowiński passt de bal met de wreef. Coito rent richting de bal. Coito passt de bal met de wreef. Mleczek is nu in balbezit. Mleczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kucab kopt de bal weg. Virtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mleczek verovert de bal door een tackle van achteren. Sarıoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarıoğlan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Szefler met de inworp. Koutsospiros heeft problemen om de bal te vangen. Koutsospiros speelt de bal door. Zab is nu in balbezit. Zab haalt uit met een fantastische trap. Negură kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 40%, Leonidion F.C 60%.
akrata - Leonidion F.C 2:0