Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Θύελλα Ελεούσας Fiesta
stefanos Tactiek 523ΟT
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 30.6
outstanding Schieten poor
average Passen average
good Verdedigen average


8e minuut.
Paravicini passt de bal zonder na te denken. Batsinilas heeft problemen om de bal te vangen. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap. Luncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Θύελλα Ελεούσας - Fiesta 1:0

13e minuut.
Maragozis neemt vlug de vrije trap. Nasiopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Batsinilas met een sublieme pass. Pausgaard rent richting de bal. Pausgaard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Luncik trapt de bal weg. Daar is Maragozis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard haalt uit met een fantastische trap. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Θύελλα Ελεούσας - Fiesta 2:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palikaris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bramble probeert naar een medespeler te passen. Patrikios rent richting de bal. Patrikios draait met de bal, schiet en ... Fox kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Theofanis kopt de bal weg. Hendrickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard onderschept slim de pass. Paravicini is nu in balbezit. Paravicini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Θύελλα Ελεούσας - Fiesta 3:0

22e minuut.
Palikaris is nu in balbezit. Palikaris passt de bal in één keer door. Nasiopoulos probeert naar een medespeler te passen. Aretakis rent richting de bal. Aretakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tselementes met een sublieme pass. Altıntekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıntekin speelt de bal door. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Maragozis passt de bal met de wreef. Altıntekin heeft problemen om de bal te vangen. Pausgaard is nu in balbezit. Pausgaard schiet op doel. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Θύελλα Ελεούσας - Fiesta 4:0

37e minuut.
Oquendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oquendo met een sublieme pass. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz draait met de bal, schiet en ... Luncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Θύελλα Ελεούσας - Fiesta 5:0

41e minuut.
Pausgaard met een sublieme pass. Hendrickx is nu in balbezit. Paravicini onderschept slim de pass. Paravicini haalt uit met een fantastische trap. Luncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Θύελλα Ελεούσας - Fiesta 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Θύελλα Ελεούσας 43%, Fiesta 57%.
Θύελλα Ελεούσας - Fiesta 6:0

52e minuut.
Klungelig pakt Nasiopoulos de bal. Batsinilas probeert naar een medespeler te passen. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Θύελλα Ελεούσας - Fiesta 7:0

54e minuut.
Palikaris is nu in balbezit. Ungureanu onderschept slim de pass. Ungureanu geeft een lange en hoge pass. Pausgaard rent richting de bal. Pausgaard draait met de bal, schiet en ... Luncik bokst de bal weg. Paravicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravicini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Θύελλα Ελεούσας - Fiesta 8:0

61e minuut.
Nasiopoulos rent richting de bal. Batsinilas onderschept slim de pass. Batsinilas met een sublieme pass. Paravicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravicini draait met de bal, schiet en ... Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Paravicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravicini passt de bal in één keer door. Batsinilas is nu in balbezit. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz schiet op doel. Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hendrickx is nu in balbezit. Altıntekin speelt de bal door. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard haalt uit met een fantastische trap. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Θύελλα Ελεούσας - Fiesta 9:0

80e minuut.
Aretakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsinilas verovert de bal door een tackle van achteren. Batsinilas probeert naar een medespeler te passen. Paravicini rent richting de bal. Paravicini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Tselementes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselementes passt de bal zonder na te denken. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard haalt uit met een fantastische trap. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Θύελλα Ελεούσας - Fiesta 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Θύελλα Ελεούσας 47%, Fiesta 53%.
Θύελλα Ελεούσας - Fiesta 10:0