Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiesta Θύελλα Ελεούσας
523ΟT Tactiek stefanos4
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
32.9 gemiddelde waardering 52.1
unsatisfactory Schieten excellent
adequate Passen adequate
average Verdedigen solid


9e minuut.
Pausgaard rent richting de bal. Pausgaard geeft de bal voor. Paravicini rent richting de bal. Paravicini draait met de bal, schiet en ... Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - Θύελλα Ελεούσας 0:1

13e minuut.
Bălţeanu kopt de bal weg. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard met een sublieme pass. Paravicini is nu in balbezit. Paravicini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nasiopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Maragozis onderschept slim de pass. Pausgaard rent richting de bal. Pausgaard schiet op doel. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - Θύελλα Ελεούσας 0:2

25e minuut.
Paravicini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hendrickx. Paravicini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crespo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Theofanis heeft problemen om de bal te vangen. Pausgaard is nu in balbezit. Pausgaard haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tselementes rent richting de bal. Tselementes passt de bal met de wreef. Pelatis onderschept slim de pass. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Crespo rent richting de bal. Crespo passt de bal met de wreef. Melekyüz is nu in balbezit. Paravicini is nu in balbezit. Paravicini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nasiopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Pelatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravicini verovert de bal door een tackle van achteren. Paravicini schiet op doel. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tselementes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batsinilas probeert naar een medespeler te passen. Altıntekin rent richting de bal. Altıntekin haalt uit met een fantastische trap. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - Θύελλα Ελεούσας 0:3

44e minuut.
Daar is Hendrickx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melekyüz rent richting de bal. Pausgaard rent richting de bal. Pausgaard schiet op doel. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - Θύελλα Ελεούσας 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiesta 59%, Θύελλα Ελεούσας 41%.
Fiesta - Θύελλα Ελεούσας 0:4

51e minuut.
Batsinilas geeft een lange en hoge pass. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard probeert naar een medespeler te passen. Altıntekin is nu in balbezit. Altıntekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - Θύελλα Ελεούσας 0:5

57e minuut.
Batsinilas met een sublieme pass. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz passt de bal zonder na te denken. Altıntekin rent richting de bal. Altıntekin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hendrickx geeft een hoge lob. Theofanis heeft problemen om de bal te vangen. Pausgaard is nu in balbezit. Pausgaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - Θύελλα Ελεούσας 0:6

63e minuut.
Bramble geeft een hoge lob. Oquendo kopt de bal weg. Nasiopoulos probeert naar een medespeler te passen. Aretakis rent richting de bal. Aretakis draait met de bal, schiet en ... Fox bokst de bal weg. Ungureanu kopt de bal weg. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Palikaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Palikaris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Batsinilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsinilas geeft een hoge lob. Pausgaard heeft problemen om de bal te vangen. Pausgaard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Hendrickx de bal onder controle te krijgen. Melekyüz is nu in balbezit. Paravicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravicini haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - Θύελλα Ελεούσας 0:7

74e minuut.
Nasiopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Melekyüz probeert naar een medespeler te passen. Altıntekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıntekin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tselementes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselementes speelt de bal door. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard schiet op doel. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - Θύελλα Ελεούσας 0:8

83e minuut.
Palikaris verovert de bal door een tackle van achteren. Palikaris passt de bal zonder na te denken. Nasiopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz geeft een hoge lob. Paravicini kopt de bal weg. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Paravicini de bal. Paravicini haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - Θύελλα Ελεούσας 0:9

88e minuut.
Crespo geeft een hoge lob. Pausgaard kopt de bal weg. Paravicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravicini haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - Θύελλα Ελεούσας 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiesta 45%, Θύελλα Ελεούσας 55%.
Fiesta - Θύελλα Ελεούσας 0:10