Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akrata PANAGLAIKOS
4-3-33 Tactiek jebour..
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 55.1
solid Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Vajda geeft een hoge lob. Inworp. Słowiński met de inworp. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Kuzio bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Mleczek probeert de bal aan de voet te houden. Prohaska met een sublieme pass. Arechavaleta speelt de bal door. Hajnić is nu in balbezit. Hajnić haalt uit met een fantastische trap. Negură probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adilsoy heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arechavaleta zal de hoekschop nemen. Valenzuela kan de bal niet met de borst controleren. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - PANAGLAIKOS 0:1

12e minuut.
Dinescu is nu in balbezit. Słowiński onderschept slim de pass. Słowiński probeert naar een medespeler te passen. Mleczek is nu in balbezit. Mleczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Dinescu neemt vlug de vrije trap. Adilsoy kopt de bal weg. Žemľa verovert de bal door een tackle van achteren. Kekejyan heeft problemen om de bal te vangen. Kekejyan schiet op doel. Negură kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słowiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coito met een sublieme pass. Mleczek rent richting de bal. Mleczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Fàbregues kopt de bal weg. Klungelig pakt Borgetti de bal. Borgetti passt de bal met de wreef. Mleczek rent richting de bal. Mleczek draait met de bal, schiet en ... Kuzio bokst de bal weg.

27e minuut.
Słowiński met een snelle inworp. Coito rent richting de bal. Coito passt de bal zonder na te denken. Mleczek rent richting de bal. Mleczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vajda kopt de bal weg. Daar is Dinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... Kuzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
akrata - PANAGLAIKOS 1:1

30e minuut.
Vajda met een sublieme pass. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Valenzuela passt de bal zonder na te denken. Arechavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arechavaleta draait met de bal, schiet en ... Negură verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Žemľa is nu in balbezit. Kekejyan onderschept slim de pass. Kekejyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - PANAGLAIKOS 1:2

42e minuut.
Inworp. Arechavaleta met de inworp. Olivos rent richting de bal. Arechavaleta rent richting de bal. Arechavaleta geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - PANAGLAIKOS 1:3

42e minuut.
Sarıoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adilsoy. Sarıoğlan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borgetti met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Dinescu de bal. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 51%, PANAGLAIKOS 49%.
akrata - PANAGLAIKOS 1:3

59e minuut.
Mleczek onderschept slim de pass. Çifteli onderschept slim de pass. Çifteli geeft de bal voor. Arechavaleta rent richting de bal. Arechavaleta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vajda neemt vlug de vrije trap. Hajnić kopt de bal weg. Klungelig pakt Žemľa de bal. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan draait met de bal, schiet en ... Negură kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Słowiński passt de bal met de wreef. Olivos rent richting de bal. Sarıoğlan verovert de bal door een tackle van achteren. Sarıoğlan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - PANAGLAIKOS 2:3

84e minuut.
Fàbregues met een sublieme pass. Hajnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić geeft de bal voor. Adilsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - PANAGLAIKOS 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 53%, PANAGLAIKOS 47%.
akrata - PANAGLAIKOS 2:4