Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOTTENHAM SPURS Topo Fc
news Tactiek VASIKOI 3-5-2
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
39 gemiddelde waardering 50.1
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca geeft een hoge lob. Trebinjac is nu in balbezit. Trebinjac schiet op doel. Terzopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Fei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krage de bal. Trebinjac rent richting de bal. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hiele de bal onder controle te krijgen. Terzopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Bell met een sublieme pass. Cestar is nu in balbezit. Cestar geeft een hoge lob. Yahya maakt een snoekduik en kopt de bal. Terzopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Navas González kopt de bal weg. Annunziato is nu in balbezit. Annunziato geeft een hoge lob. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Fei heeft problemen om de bal te vangen. Fei geeft een hoge lob. Yahya rent richting de bal. Yahya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Annunziato verovert de bal door een tackle van achteren. Annunziato geeft een lange en hoge pass. Yahya rent richting de bal. Yahya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cuenca rent richting de bal. Cuenca passt de bal in één keer door. Aldiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac verovert de bal door een tackle van achteren. Trebinjac schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Aldiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldiņš met een sublieme pass. Navas González met een sublieme pass. Yahya rent richting de bal. Yahya schiet op doel. Terzopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hiele verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - Topo Fc 0:1

22e minuut.
Daar is Cuenca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuenca geeft een hoge lob. Aldiņš onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Annunziato zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trebinjac maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Krage rent richting de bal. Krage geeft de bal voor. Cestar kan de bal niet met de borst controleren. Cestar geeft een lange en hoge pass. Trebinjac springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cestar geeft een hoge lob. Daar is Hiele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trebinjac verovert de bal door een tackle van achteren. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap. Terzopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - Topo Fc 0:2

32e minuut.
Daar is Hiele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yahya rent richting de bal. Yahya passt de bal in één keer door. Trebinjac is nu in balbezit. Trebinjac draait met de bal, schiet en ... Terzopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trebinjac is nu in balbezit. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - Topo Fc 0:3

38e minuut.
Cestar geeft een hoge lob. Trebinjac kopt de bal weg. Yahya rent richting de bal. Yahya draait met de bal, schiet en ... Terzopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - Topo Fc 0:4

40e minuut.
Klungelig pakt Voskopoulos de bal. Voskopoulos geeft een hoge lob. Krage heeft problemen om de bal te vangen. Yahya is nu in balbezit. Yahya haalt uit met een fantastische trap. Terzopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - Topo Fc 0:5

43e minuut.
Fei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hiele de bal. Yahya is nu in balbezit. Yahya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - Topo Fc 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOTTENHAM SPURS 78%, Topo Fc 22%.
TOTTENHAM SPURS - Topo Fc 0:6

47e minuut.
Annunziato rent richting de bal. Fusello begaat een overtreding. Annunziato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Navas González met een snel genomen vrije trap. Yahya maakt een snoekduik en kopt de bal. Terzopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Cestar verovert de bal door een tackle van achteren. Cestar passt de bal in één keer door. Fei geeft een lange en hoge pass. Cestar kan de bal niet met de borst controleren. Cuenca geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - Topo Fc 0:7

52e minuut.
Krehely onderschept slim de pass. Krehely speelt de bal door. Cuenca geeft een lange en hoge pass. Yahya is nu in balbezit. Yahya haalt uit met een fantastische trap. Terzopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Trebinjac de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Annunziato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trebinjac is nu in balbezit. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - Topo Fc 0:8

88e minuut.
Cuenca passt de bal met de wreef. Yahya is nu in balbezit. Yahya schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hiele de bal onder controle te krijgen. Terzopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTTENHAM SPURS - Topo Fc 0:9

90e minuut.
Voskopoulos controleert de bal met de borst. Voskopoulos geeft een lange en hoge pass. Yahya kopt de bal weg. Daar is Trebinjac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOTTENHAM SPURS 73%, Topo Fc 27%.
TOTTENHAM SPURS - Topo Fc 0:9