Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daleks Skiouroi FC
Normal Tactiek Full Out
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.4 gemiddelde waardering 42
matig Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Păltânea met een sublieme pass. Spathakis is nu in balbezit. Amânar onderschept slim de pass. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Viennakos passt de bal met de wreef. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian probeert naar een medespeler te passen. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Skiouroi FC 0:1

10e minuut.
Inworp. Păltânea met een snelle inworp. Viennakos geeft de bal voor. Dimofte rent richting de bal. Dimofte draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Viennakos probeert naar een medespeler te passen. Păltânea speelt de bal door. Amânar is nu in balbezit. Amânar draait met de bal, schiet en ... Spathakis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Skiouroi FC 0:2

18e minuut.
Doeltrap. Papaemmanouel met een harde bal richting middenveld. Luchian kopt de bal weg. Dimofte heeft problemen om de bal te vangen. Dimofte schiet op doel. Papaemmanouel bokst de bal weg. Amânar heeft problemen om de bal te vangen. Kalligerakis rent richting de bal. Dimofte onderschept slim de pass. Dimofte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Chosadas kopt de bal weg. Klungelig pakt Spathakis de bal. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar haalt uit met een fantastische trap. Papaemmanouel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Skiouroi FC 0:3

22e minuut.
Chronis rent richting de bal. Chronis passt de bal met de wreef. Luchian geeft de bal voor. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Georgoulis kan de bal niet met de borst controleren. Dimofte rent richting de bal. Dimofte passt de bal zonder na te denken. Amânar rent richting de bal. Amânar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Skiouroi FC 0:4

24e minuut.
Dimofte onderschept slim de pass. Nikodimopoulos is nu in balbezit. Amânar onderschept slim de pass. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte haalt uit met een fantastische trap. Papaemmanouel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Chronis geeft een lange en hoge pass. Viennakos is nu in balbezit. Viennakos speelt de bal door. Klungelig pakt Dimofte de bal. Dimofte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea passt de bal zonder na te denken. Viennakos met een sublieme pass. Amânar heeft problemen om de bal te vangen. Amânar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Viennakos passt de bal met de wreef. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian geeft een lange en hoge pass. Dimofte rent richting de bal. Dimofte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Păltânea probeert naar een medespeler te passen. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Spathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar verovert de bal door een tackle van achteren. Amânar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Skiouroi FC 0:5

34e minuut.
Luchian onderschept slim de pass. Luchian geeft een hoge lob. Georgoulis heeft problemen om de bal te vangen. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Georgoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgoulis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Păltânea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viennakos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nikodimopoulos is nu in balbezit. Viennakos rent richting de bal. Viennakos met een sublieme pass. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Skiouroi FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daleks 80%, Skiouroi FC 20%.
daleks - Skiouroi FC 0:6

48e minuut.
Amânar is nu in balbezit. Amânar geeft een lange en hoge pass. Georgoulis rent richting de bal. Dimofte onderschept slim de pass. Dimofte haalt uit met een fantastische trap. Papaemmanouel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Viennakos geeft een lange en hoge pass. Daar is Spathakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amânar is nu in balbezit. Amânar haalt uit met een fantastische trap. Spathakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Skiouroi FC 0:7

55e minuut.
Viennakos is nu in balbezit. Viennakos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Spathakis de bal. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Skiouroi FC 0:8

60e minuut.
Inworp. Luchian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikodimopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardegan onderschept slim de pass. Mardegan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Viennakos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea passt de bal in één keer door. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Skiouroi FC 0:9

65e minuut.
Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte verovert de bal door een tackle van achteren. Dimofte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Skiouroi FC 0:10

68e minuut.
Viennakos rent richting de bal. Viennakos geeft een hoge lob. Chosadas kopt de bal weg. Amânar heeft problemen om de bal te vangen. Amânar draait met de bal, schiet en ... Papaemmanouel bokst de bal weg. Dimofte rent richting de bal. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Skiouroi FC 0:11

71e minuut.
Viennakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Viennakos geeft de bal voor. Daar is Chronis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amânar rent richting de bal. Amânar schiet op doel. Papaemmanouel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Skiouroi FC 0:12

75e minuut.
Mardegan rent richting de bal. Mardegan speelt de bal door. Amânar rent richting de bal. Amânar heeft problemen om de bal te vangen. Amânar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dimofte rent richting de bal. Dimofte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Georgoulis de bal. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Viennakos geeft een lange en hoge pass. Spathakis kopt de bal weg. Păltânea met een sublieme pass. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Skiouroi FC 0:13

80e minuut.
Chosadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea is nu in balbezit. Păltânea passt de bal zonder na te denken. Dimofte rent richting de bal. Dimofte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Skiouroi FC 0:14

83e minuut.
Daar is Amânar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amânar geeft een lange en hoge pass. Daar is Chosadas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Păltânea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Amânar de bal. Spathakis geeft een hoge lob. Amânar heeft problemen om de bal te vangen. Dimofte krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Papaemmanouel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daleks 80%, Skiouroi FC 20%.
daleks - Skiouroi FC 0:14