Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skiouroi FC daleks
Custom 2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 18
very good Schieten average
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Viennakos probeert naar een medespeler te passen. Dimofte heeft problemen om de bal te vangen. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skiouroi FC - daleks 1:0

6e minuut.
Dimofte rent richting de bal. Dimofte draait met de bal, schiet en ... Păltânea speelt de bal door. Pereba rent richting de bal. Pereba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Luchian verovert de bal door een tackle van achteren. Păltânea is nu in balbezit. Păltânea passt de bal met de wreef. Dimofte rent richting de bal. Dimofte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Iliakopoulos is nu in balbezit. Dimofte verovert de bal door een tackle van achteren. Păltânea met een sublieme pass. Pereba rent richting de bal. Pereba schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skiouroi FC - daleks 2:0

16e minuut.
Viennakos kopt de bal weg. Daar is Păltânea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Păltânea met een sublieme pass. Daar is Dimofte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimofte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Georgoulis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viennakos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Papaemmanouel met een harde bal richting middenveld. Inworp. Viennakos met de inworp. Păltânea speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Huy Trung met de inworp. Viennakos met een sublieme pass. Păltânea met een sublieme pass. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Chosadas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viennakos met een snelle inworp. Dimofte rent richting de bal. Dimofte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Păltânea rent richting de bal. Păltânea passt de bal zonder na te denken. Pereba is nu in balbezit. Pereba draait met de bal, schiet en ... Spathakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea passt de bal zonder na te denken. Pereba is nu in balbezit. Pereba haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoll rent richting de bal. Zoll passt de bal zonder na te denken. Pereba rent richting de bal. Pereba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Păltânea met een sublieme pass. Pereba is nu in balbezit. Pereba passt de bal zonder na te denken. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Păltânea met een sublieme pass. Pereba heeft problemen om de bal te vangen. Pereba passt de bal met de wreef. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoll geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Georgoulis de bal onder controle te krijgen. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Păltânea onderschept slim de pass. Păltânea probeert naar een medespeler te passen. Spathakis is nu in balbezit. Pereba is nu in balbezit. Pereba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skiouroi FC - daleks 3:0

43e minuut.
Zoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoll passt de bal in één keer door. Păltânea speelt de bal door. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Veltsos rent richting de bal. Veltsos geeft een lange en hoge pass. Păltânea speelt de bal door. Pereba heeft problemen om de bal te vangen. Pereba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skiouroi FC 20%, daleks 80%.
Skiouroi FC - daleks 3:0

47e minuut.
Veltsos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zoll met een snelle inworp. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereba geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Papaemmanouel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Păltânea onderschept slim de pass. Păltânea probeert naar een medespeler te passen. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte draait met de bal, schiet en ... Papaemmanouel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skiouroi FC - daleks 4:0

53e minuut.
Viennakos kopt de bal weg. Iliakopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian geeft een lange en hoge pass. Spathakis heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Inworp. Zoll zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pereba probeert de bal met de borst te controleren. Pereba schiet op doel. Papaemmanouel probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skiouroi FC - daleks 5:0

60e minuut.
Dimitrakis heeft problemen om de bal te vangen. Benboulaid is nu in balbezit. Benboulaid passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pereba de bal. Pereba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skiouroi FC - daleks 6:0

61e minuut.
Benboulaid passt de bal in één keer door. Pereba is nu in balbezit. Păltânea speelt de bal door. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Papaemmanouel trapt de bal weg van het doel. Kalligerakis kopt de bal weg. Daar is Dimofte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deaconu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dimofte passt de bal in één keer door. Daar is Nikodimopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Păltânea met een sublieme pass. Klungelig pakt Deaconu de bal. Deaconu draait met de bal, schiet en ... Papaemmanouel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skiouroi FC - daleks 7:0

72e minuut.
Kalligerakis is nu in balbezit. Păltânea onderschept slim de pass. Păltânea geeft de bal voor. Daar is Dimofte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skiouroi FC - daleks 8:0

78e minuut.
Kalligerakis rent richting de bal. Kalligerakis geeft de bal voor. Păltânea geeft de bal voor. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skiouroi FC - daleks 9:0

78e minuut.
Nikodimopoulos met een sublieme pass. Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skiouroi FC - daleks 10:0

80e minuut.
Zoll kopt de bal weg. Păltânea speelt de bal door. Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Spathakis de bal onder controle te krijgen. Papaemmanouel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Georgoulis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skiouroi FC - daleks 11:0

85e minuut.
Luchian passt de bal zonder na te denken. Păltânea probeert naar een medespeler te passen. Dimofte rent richting de bal. Dimofte draait met de bal, schiet en ... Papaemmanouel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skiouroi FC - daleks 12:0

87e minuut.
Păltânea probeert naar een medespeler te passen. Dimofte rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Georgoulis ... Strafschop! Dimofte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deaconu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Papaemmanouel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deaconu is nu in balbezit. Deaconu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skiouroi FC - daleks 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skiouroi FC 15%, daleks 85%.
Skiouroi FC - daleks 13:0