Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.A.O.K. fc Skiouroi FC
lutse Tactiek Full Out
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 46.4
very good Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Ivănescu rent richting de bal. Păltânea verovert de bal door een tackle van achteren. Păltânea passt de bal met de wreef. Amânar rent richting de bal. Amânar draait met de bal, schiet en ... Nenekidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Skiouroi FC 0:1

15e minuut.
Cieśliński neemt vlug de vrije trap. Fiodorkiewicz kopt de bal weg. Daar is Ivănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte draait met de bal, schiet en ... Nenekidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Fiodorkiewicz geeft een lange en hoge pass. Gardeniotis rent richting de bal. Gardeniotis passt de bal zonder na te denken. Marčulaitis rent richting de bal. Marčulaitis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fiodorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fiodorkiewicz geeft een lange en hoge pass. Păltânea heeft problemen om de bal te vangen. Trotta is nu in balbezit. Trotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Benboulaid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Fiodorkiewicz geeft de bal voor. Marčulaitis maakt een snoekduik en kopt de bal. Păltânea kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. fc 50%, Skiouroi FC 50%.
P.A.O.K. fc - Skiouroi FC 0:1

50e minuut.
Mardegan passt de bal in één keer door. Amânar is nu in balbezit. Met opzet legt Surdyga zijn tegenspeler op de grond. Surdyga krijgt een gele kaart. Amânar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amânar komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Benboulaid onderschept slim de pass. Ivănescu onderschept slim de pass. Trotta is nu in balbezit. Trotta haalt uit met een fantastische trap. Porwaniecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
P.A.O.K. fc - Skiouroi FC 1:1

55e minuut.
Trotta is nu in balbezit. Trotta passt de bal zonder na te denken. Gardeniotis probeert naar een medespeler te passen. Marčulaitis rent richting de bal. Marčulaitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Skiouroi FC 2:1

60e minuut.
Karavatellis geeft een hoge lob. Inworp. Ribicki met een snelle inworp. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Păltânea speelt de bal door. Tritsis rent richting de bal. Tritsis passt de bal met de wreef. Luchian probeert naar een medespeler te passen. Amânar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
P.A.O.K. fc - Skiouroi FC 2:2

72e minuut.
Viennakos geeft de bal voor. Daar is Dimofte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surdyga is nu in balbezit. Dimofte verovert de bal door een tackle van achteren. Dimofte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Luchian geeft een hoge lob. Mitura probeert naar een medespeler te passen. Karavatellis heeft problemen om de bal te vangen. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Amânar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Skiouroi FC 2:3

80e minuut.
Marčulaitis draait met de bal, schiet en ... Porwaniecki probeert naar een medespeler te passen. Viennakos heeft problemen om de bal te vangen. Viennakos geeft een hoge lob. Amânar maakt een snoekduik en kopt de bal. Nenekidis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. fc 60%, Skiouroi FC 40%.
P.A.O.K. fc - Skiouroi FC 2:3