Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leonidion F.C keratsini fc
刀具 Tactiek 5-3-2
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.2 gemiddelde waardering 40.3
matig Schieten goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Kucab probeert naar een medespeler te passen. Lontos rent richting de bal. Lontos passt de bal met de wreef. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kakiousis met de inworp. Alexandropoulos is nu in balbezit. Alexandropoulos geeft een hoge lob. Florescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - keratsini fc 0:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fouskolagoudakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kakiousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakiousis geeft een lange en hoge pass. Tavlaridis krijgt zijn hoofd ertegen. Florescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Fouskolagoudakis geeft een lange en hoge pass. Kakiousis is nu in balbezit. Kakiousis probeert naar een medespeler te passen. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Szefler is nu in balbezit. Kakiousis verovert de bal door een tackle van achteren. Kakiousis passt de bal zonder na te denken. Lontos is nu in balbezit. Lontos schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonidion F.C 56%, keratsini fc 44%.
Leonidion F.C - keratsini fc 0:1

46e minuut.
Fouskolagoudakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mavromichelakis komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Vaitsis met een snelle inworp. Alexandropoulos geeft de bal voor. Lontos springt en kopt de bal. Florescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - keratsini fc 0:2

72e minuut.
Ascosi probeert naar een medespeler te passen. Koutsospiros rent richting de bal. Koutsospiros passt de bal in één keer door. Zab is nu in balbezit. Zab draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Alexandropoulos probeert naar een medespeler te passen. Kakiousis is nu in balbezit. Kakiousis passt de bal zonder na te denken. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Florescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Florescu met een sublieme pass. Kakiousis kopt de bal weg. Lontos geeft de bal voor. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis schiet op doel. Florescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonidion F.C 52%, keratsini fc 48%.
Leonidion F.C - keratsini fc 0:2