Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rums Topo Fc
libero Tactiek VASIKOI 3-5-2
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.1 gemiddelde waardering 52.5
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Georgovasilis passt de bal met de wreef. Navas González bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas González geeft een hoge lob. Yahya rent richting de bal. Yahya draait met de bal, schiet en ... Katrinis bokst de bal weg.

4e minuut.
Fei geeft een lange en hoge pass. Varelas heeft problemen om de bal te vangen. Cestar rent richting de bal. Cestar geeft een hoge lob. Trebinjac maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Fei passt de bal met de wreef. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca passt de bal met de wreef. Trebinjac is nu in balbezit. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - Topo Fc 0:1

8e minuut.
Fei is nu in balbezit. Fei passt de bal met de wreef. Yahya rent richting de bal. Yahya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - Topo Fc 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Yahya de bal. Yahya passt de bal zonder na te denken. Trebinjac is nu in balbezit. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Fei probeert naar een medespeler te passen. Cuenca heeft problemen om de bal te vangen. Cuenca geeft de bal voor. Trebinjac is nu in balbezit. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Fei probeert naar een medespeler te passen. Trebinjac is nu in balbezit. Trebinjac speelt de bal door. Yahya is nu in balbezit. Yahya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cestar passt de bal in één keer door. Fei met een sublieme pass. Yahya rent richting de bal. Yahya haalt uit met een fantastische trap. Katrinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - Topo Fc 0:3

19e minuut.
Yahya verovert de bal door een tackle van achteren. Yahya passt de bal met de wreef. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac draait met de bal, schiet en ... Katrinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fei geeft de bal voor. Trebinjac rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drivas neemt de hoekschop. Trebinjac springt en kopt de bal. Katrinis bokst de bal weg.

34e minuut.
Drivas passt de bal met de wreef. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap. Katrinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fei probeert naar een medespeler te passen. Drivas probeert naar een medespeler te passen. Stylianoudis is nu in balbezit. Trebinjac onderschept slim de pass. Trebinjac draait met de bal, schiet en ... Katrinis bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drivas neemt de hoekschop. Trebinjac krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Navas González met een snelle inworp. Drivas geeft een lange en hoge pass. Skordalos is nu in balbezit. Yahya onderschept slim de pass. Yahya geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac draait met de bal, schiet en ... Katrinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - Topo Fc 0:4

43e minuut.
Fei passt de bal zonder na te denken. Cestar is nu in balbezit. Cestar geeft een lange en hoge pass. Trebinjac maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - Topo Fc 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rums 85%, Topo Fc 15%.
Rums - Topo Fc 0:5

47e minuut.
Fei bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya rent richting de bal. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya is nu in balbezit. Yahya haalt uit met een fantastische trap. Katrinis bokst de bal weg.

51e minuut.
Stylianoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylianoudis geeft een hoge lob. Inworp. Cestar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuenca probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Drivas met een sublieme pass. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - Topo Fc 0:6

59e minuut.
Fei rent richting de bal. Fei probeert naar een medespeler te passen. Yahya is nu in balbezit. Yahya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - Topo Fc 0:7

65e minuut.
Daar is Fei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fei geeft een lange en hoge pass. Yahya rent richting de bal. Yahya haalt uit met een fantastische trap. Katrinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - Topo Fc 0:8

68e minuut.
Trebinjac kopt de bal weg. Klungelig pakt Vikelas de bal. Yahya is nu in balbezit. Yahya schiet op doel. Katrinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - Topo Fc 0:9

71e minuut.
Klungelig pakt Navas González de bal. Navas González geeft een hoge lob. Yahya kopt de bal weg. Trebinjac is nu in balbezit. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap. Katrinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Drivas geeft de bal voor. Skordalos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cuenca de bal onder controle te krijgen. Yahya rent richting de bal. Yahya schiet op doel. Katrinis bokst de bal weg.

79e minuut.
Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca geeft de bal voor. Daar is Trebinjac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trebinjac schiet op doel. Katrinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - Topo Fc 0:10

81e minuut.
Klungelig pakt Drivas de bal. Drivas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yahya de bal. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Drivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fei is nu in balbezit. Fei speelt de bal door. Trebinjac heeft problemen om de bal te vangen. Trebinjac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Glyniadakis is nu in balbezit. Navas González onderschept slim de pass. Navas González geeft de bal voor. Yahya springt en kopt de bal. Daar is Stylianoudis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katrinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Vikelas rent richting de bal. Fei onderschept slim de pass. Fei geeft een hoge lob. Trebinjac rent richting de bal. Trebinjac draait met de bal, schiet en ... Katrinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Katrinis niet meer kan verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rums 85%, Topo Fc 15%.
Rums - Topo Fc 0:10