Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daleks P.A.O.K. fc
Normal Tactiek lutse
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 44.6
average Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Gardeniotis geeft de bal voor. Trotta controleert de bal met de borst. Ivănescu probeert naar een medespeler te passen. Galanos rent richting de bal. Galanos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ivănescu rent richting de bal. Kalligerakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kalligerakis met een sublieme pass. Trotta rent richting de bal. Trotta schiet op doel. Papaemmanouel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Fiodorkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Fiodorkiewicz geeft een hoge lob. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta geeft de bal voor. Galanos springt en kopt de bal. Papaemmanouel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Tokarzewski geeft de bal voor. Spathakis kopt de bal weg. Trotta is nu in balbezit. Trotta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Georgoulis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fiodorkiewicz geeft een hoge lob. Chosadas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trotta is nu in balbezit. Trotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - P.A.O.K. fc 0:1

18e minuut.
Tokarzewski speelt de bal door. Surdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdyga geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Trotta de bal onder controle te krijgen. Trotta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spathakis kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - P.A.O.K. fc 0:2

21e minuut.
Karavatellis probeert naar een medespeler te passen. Golfinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Golfinopoulos met een sublieme pass. Trotta rent richting de bal. Trotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - P.A.O.K. fc 0:3

21e minuut.
Galanos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moulas komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Golfinopoulos met een sublieme pass. Daar is Gardeniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardeniotis probeert naar een medespeler te passen. Tokarzewski rent richting de bal. Tokarzewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chosadas is nu in balbezit. Fiodorkiewicz onderschept slim de pass. Fiodorkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Moulas de bal. Moulas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gardeniotis speelt de bal door. Ivănescu speelt de bal door. Trotta heeft problemen om de bal te vangen. Trotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - P.A.O.K. fc 0:4

38e minuut.
Klungelig pakt Nikodimopoulos de bal. Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu passt de bal zonder na te denken. Trotta rent richting de bal. Trotta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiodorkiewicz met een snelle inworp. Iliakopoulos is nu in balbezit. Trotta verovert de bal door een tackle van achteren. Trotta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chosadas geeft een lange en hoge pass. Surdyga speelt de bal door. Gardeniotis speelt de bal door. Moulas rent richting de bal. Moulas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Georgoulis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gardeniotis met een snelle inworp. Klungelig pakt Ivănescu de bal. Ivănescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daleks 80%, P.A.O.K. fc 20%.
daleks - P.A.O.K. fc 0:4

50e minuut.
Gardeniotis passt de bal met de wreef. Moulas is nu in balbezit. Ivănescu is nu in balbezit. Trotta rent richting de bal. Trotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - P.A.O.K. fc 0:5

51e minuut.
Gaganiaris speelt de bal door. Nikodimopoulos rent richting de bal. Trotta onderschept slim de pass. Trotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - P.A.O.K. fc 0:6

54e minuut.
Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu speelt de bal door. Moulas rent richting de bal. Moulas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Spathakis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - P.A.O.K. fc 0:7

55e minuut.
Nikodimopoulos speelt de bal door. Gardeniotis is nu in balbezit. Gardeniotis passt de bal zonder na te denken. Trotta is nu in balbezit. Trotta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ivănescu onderschept slim de pass. Ivănescu probeert naar een medespeler te passen. Tokarzewski rent richting de bal. Tokarzewski speelt de bal door. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - P.A.O.K. fc 0:8

59e minuut.
Georgoulis rent richting de bal. Georgoulis geeft de bal voor. Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Fiodorkiewicz geeft een lange en hoge pass. Moulas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu geeft een hoge lob. Chronis rent richting de bal. Chronis geeft een lange en hoge pass. Tokarzewski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Trotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moulas rent richting de bal. Moulas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - P.A.O.K. fc 0:9

65e minuut.
Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu probeert naar een medespeler te passen. Trotta is nu in balbezit. Trotta haalt uit met een fantastische trap. Papaemmanouel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - P.A.O.K. fc 0:10

70e minuut.
Gardeniotis passt de bal zonder na te denken. Ivănescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trotta de bal. Trotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - P.A.O.K. fc 0:11

76e minuut.
Trotta passt de bal zonder na te denken. Moulas is nu in balbezit. Kalligerakis onderschept slim de pass. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Spathakis geeft een hoge lob. Tokarzewski met een sublieme pass. Daar is Chosadas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kalligerakis kopt de bal weg. Fiodorkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Fiodorkiewicz passt de bal met de wreef. Trotta is nu in balbezit. Trotta haalt uit met een fantastische trap. Papaemmanouel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Kalligerakis is nu in balbezit. Gardeniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardeniotis met een sublieme pass. Moulas is nu in balbezit. Moulas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Georgoulis geeft een lange en hoge pass. Mitura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitura geeft een hoge lob. Trotta is nu in balbezit. Trotta draait met de bal, schiet en ... Papaemmanouel bokst de bal weg. Papaemmanouel probeert naar een medespeler te passen. Ivănescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Spathakis de bal. Trotta rent richting de bal. Trotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - P.A.O.K. fc 0:12

87e minuut.
Fiodorkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu passt de bal in één keer door. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Papaemmanouel trapt de bal weg. Gardeniotis kopt de bal weg. Trotta rent richting de bal. Trotta schiet op doel. Papaemmanouel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - P.A.O.K. fc 0:13

89e minuut.
Gardeniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Gardeniotis geeft de bal voor. Trotta is nu in balbezit. Trotta schiet op doel. Papaemmanouel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - P.A.O.K. fc 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daleks 89%, P.A.O.K. fc 11%.
daleks - P.A.O.K. fc 0:14