Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skiouroi FC Topo Fc
Full Out Tactiek VASIKOI 3-5-2
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
43.8 gemiddelde waardering 55.8
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Drivas passt de bal in één keer door. Annunziato rent richting de bal. Annunziato geeft de bal voor. Yahya krijgt zijn hoofd ertegen. Porwaniecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Navas González passt de bal zonder na te denken. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Yahya rent richting de bal. Yahya haalt uit met een fantastische trap. Porwaniecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skiouroi FC - Topo Fc 0:1

18e minuut.
Cuenca passt de bal zonder na te denken. Navas González bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas González geeft een lange en hoge pass. Fei is nu in balbezit. Fei draait met de bal, schiet en ... Porwaniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Drivas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viennakos. Drivas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Navas González zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fei rent richting de bal. Fei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Cuenca rent richting de bal. Ribicki onderschept slim de pass. Yahya begaat een overtreding. Yahya krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Drivas speelt de bal door. Annunziato rent richting de bal. Annunziato speelt de bal door. Fei rent richting de bal. Fei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Porwaniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Viennakos probeert naar een medespeler te passen. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea geeft een hoge lob. Amânar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skiouroi FC - Topo Fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skiouroi FC 62%, Topo Fc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skiouroi FC - Topo Fc 1:1

57e minuut.
Huy Trung maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Amânar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siontis. Amânar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amânar wilt de vrije trap nemen. Tanganho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Cestar met de inworp. Zygo speelt de bal door. Rzewuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar onderschept slim de pass. Amânar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skiouroi FC - Topo Fc 2:1

78e minuut.
Viennakos speelt de bal door. Păltânea is nu in balbezit. Păltânea passt de bal in één keer door. Deaconu rent richting de bal. Deaconu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Yahya geeft de bal voor. Annunziato bereikt de bal nog maar net als eerste. Annunziato passt de bal in één keer door. Fei bereikt de bal nog maar net als eerste. Fei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Navas González met een sublieme pass. Annunziato bereikt de bal nog maar net als eerste. Annunziato geeft een hoge lob. Fei is nu in balbezit. Fei haalt uit met een fantastische trap. Porwaniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Huy Trung de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Annunziato is nu in balbezit. Annunziato met een sublieme pass. Fei bereikt de bal nog maar net als eerste. Fei schiet op doel. Porwaniecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skiouroi FC - Topo Fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skiouroi FC 51%, Topo Fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skiouroi FC - Topo Fc 2:2