Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rums akrata
libero Tactiek 4-3-33
42% Balbezit 58%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
23.5 gemiddelde waardering 41.6
poor Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Borgetti verovert de bal door een tackle van achteren. Borgetti geeft een lange en hoge pass. Paczkowski rent richting de bal. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Lagrotteria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagrotteria passt de bal zonder na te denken. Daar is Borgetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgetti schiet op doel. Katrinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:1

6e minuut.
Daar is Glyniadakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagrotteria verovert de bal door een tackle van achteren. Lagrotteria probeert naar een medespeler te passen. Lagrotteria heeft problemen om de bal te vangen. Lagrotteria draait met de bal, schiet en ... Katrinis bokst de bal weg.

8e minuut.
Paczkowski passt de bal in één keer door. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria draait met de bal, schiet en ... Vikelas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:2

14e minuut.
Coito bereikt de bal nog maar net als eerste. Coito geeft een hoge lob. Lagrotteria kopt de bal weg. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Chaitas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paczkowski speelt de bal door. Lagrotteria rent richting de bal. Lagrotteria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:3

19e minuut.
Słowiński speelt de bal door. Lyberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paczkowski geeft een lange en hoge pass. Lagrotteria maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:4

27e minuut.
Mojarro rent richting de bal. Mojarro passt de bal met de wreef. Słowiński probeert naar een medespeler te passen. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lyberopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Słowiński probeert naar een medespeler te passen. Lagrotteria is nu in balbezit. Vgenopoulos rent richting de bal. Lagrotteria verovert de bal door een tackle van achteren. Lagrotteria schiet op doel. Katrinis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vikelas de bal. Borgetti is nu in balbezit. Borgetti haalt uit met een fantastische trap. Katrinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:5

31e minuut.
Glyniadakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro verovert de bal door een tackle van achteren. Mojarro speelt de bal door. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Katrinis niet meer kan verder spelen.

32e minuut.
Słowiński passt de bal in één keer door. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski passt de bal in één keer door. Borgetti rent richting de bal. Borgetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vikelas trapt de bal weg van het doel. Coito kopt de bal weg. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:6

35e minuut.
Vgenopoulos rent richting de bal. Lagrotteria onderschept slim de pass. Lagrotteria passt de bal zonder na te denken. Borgetti rent richting de bal. Borgetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mojarro probeert naar een medespeler te passen. Borgetti heeft problemen om de bal te vangen. Borgetti met een sublieme pass. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Coito speelt de bal door. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Stylianoudis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:7

40e minuut.
Orthopoulos met een sublieme pass. Paczkowski probeert de bal aan de voet te houden. Glyniadakis is nu in balbezit. Paczkowski onderschept slim de pass. Paczkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rums 92%, akrata 8%.
Rums - akrata 0:7

46e minuut.
Paczkowski is nu in balbezit. Glyniadakis onderschept slim de pass. Słowiński probeert naar een medespeler te passen. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:8

47e minuut.
Varelas met een sublieme pass. Vgenopoulos rent richting de bal. Borgetti onderschept slim de pass. Borgetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:9

48e minuut.
Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Vgenopoulos begaat een overtreding. Lagrotteria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lagrotteria maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:10

50e minuut.
Słowiński is nu in balbezit. Słowiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lyberopoulos de bal. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Stylianoudis passt de bal met de wreef. Słowiński is nu in balbezit. Słowiński passt de bal met de wreef. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
Mojarro heeft problemen om de bal te vangen. Mojarro passt de bal in één keer door. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria draait met de bal, schiet en ... Stylianoudis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:11

55e minuut.
Glyniadakis heeft problemen om de bal te vangen. Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński geeft een lange en hoge pass. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Coito verovert de bal door een tackle van achteren. Coito met een sublieme pass. Lagrotteria rent richting de bal. Borgetti is nu in balbezit. Borgetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:12

59e minuut.
Žemľa geeft een hoge lob. Paczkowski kopt de bal weg. Stylianoudis rent richting de bal. Borgetti verovert de bal door een tackle van achteren. Borgetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mojarro rent richting de bal. Mojarro passt de bal zonder na te denken. Borgetti is nu in balbezit. Borgetti haalt uit met een fantastische trap. Vikelas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:13

62e minuut.
Borgetti passt de bal zonder na te denken. Lagrotteria is nu in balbezit. Borgetti is nu in balbezit. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:14

63e minuut.
Varelas met een sublieme pass. Glyniadakis rent richting de bal. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Mojarro met de inworp. Vikelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti verovert de bal door een tackle van achteren. Borgetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Stylianoudis trapt de bal weg. Coito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro geeft de bal voor. Lagrotteria springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Buza probeert naar een medespeler te passen. Coito rent richting de bal. Coito probeert naar een medespeler te passen. Paczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Paczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:15

68e minuut.
Lagrotteria passt de bal met de wreef. Coito rent richting de bal. Coito passt de bal zonder na te denken. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:16

69e minuut.
Borgetti onderschept slim de pass. Borgetti passt de bal met de wreef. Daar is Lagrotteria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgetti is nu in balbezit. Borgetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:17

71e minuut.
Lyberopoulos geeft een hoge lob. Słowiński is nu in balbezit. Słowiński geeft een lange en hoge pass. Chaitas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paczkowski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Magnabosco geeft de bal voor. Coito rent richting de bal. Coito passt de bal met de wreef. Lyberopoulos rent richting de bal. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:18

78e minuut.
Coito passt de bal in één keer door. Słowiński rent richting de bal. Słowiński passt de bal zonder na te denken. Paczkowski rent richting de bal. Paczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:19

79e minuut.
Varelas met een sublieme pass. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Coito probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mojarro de bal. Mojarro probeert naar een medespeler te passen. Paczkowski is nu in balbezit. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:20

85e minuut.
Coito kopt de bal weg. Mojarro heeft problemen om de bal te vangen. Mojarro passt de bal in één keer door. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rums - akrata 0:21

86e minuut.
Varelas met een sublieme pass. Glyniadakis is nu in balbezit. Glyniadakis passt de bal in één keer door. Lagrotteria is nu in balbezit. Lagrotteria haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rums 90%, akrata 10%.
Rums - akrata 0:21