Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiesta P.A.O.K. fc
523ΟT Tactiek lutse
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
32.2 gemiddelde waardering 48.3
unsatisfactory Schieten very good
adequate Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Trotta verovert de bal door een tackle van achteren. Maragozis rent richting de bal. Trotta verovert de bal door een tackle van achteren. Trotta schiet op doel. Luncik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - P.A.O.K. fc 0:1

4e minuut.
Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Fiodorkiewicz geeft een hoge lob. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tokarzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bramble bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz begaat een overtreding. Fiodorkiewicz krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Trotta verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu rent richting de bal. Trotta is nu in balbezit. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Şekerci heeft problemen om de bal te vangen. Şekerci kopt de bal weg. Trotta is nu in balbezit. Trotta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Şekerci met een sublieme pass. Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Fiodorkiewicz speelt de bal door. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu draait met de bal, schiet en ... Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - P.A.O.K. fc 0:2

45e minuut.
Nasiopoulos met een sublieme pass. Aretakis met een sublieme pass. Karavatellis is nu in balbezit. Zdyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Zdyluś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiesta 57%, P.A.O.K. fc 43%.
Fiesta - P.A.O.K. fc 0:2

53e minuut.
Klungelig pakt Hendrickx de bal. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrickx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hendrickx krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Ivănescu is nu in balbezit. Pelatis begaat een overtreding. Ivănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Pelatis de bal. Şekerci wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - P.A.O.K. fc 0:3

56e minuut.
Tritsis passt de bal met de wreef. Trotta rent richting de bal. Trotta heeft problemen om de bal te vangen. Trotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - P.A.O.K. fc 0:4

66e minuut.
Trotta speelt de bal door. Ivănescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bramble. Bramble krijgt een gele kaart. Ivănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kopanopoulos komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Tokarzewski met een sublieme pass. Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Fiodorkiewicz geeft een hoge lob. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - P.A.O.K. fc 0:5

72e minuut.
Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Fiodorkiewicz passt de bal zonder na te denken. Trotta is nu in balbezit. Trotta schiet op doel. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pelatis onderschept slim de pass. Maragozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta verovert de bal door een tackle van achteren. Trotta haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - P.A.O.K. fc 0:6

90e minuut.
Pelatis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gardeniotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kopanopoulos de bal. Kopanopoulos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiesta 49%, P.A.O.K. fc 51%.
Fiesta - P.A.O.K. fc 0:6