Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leonidion F.C Rums
刀具 Tactiek libero
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 23.9
adequate Schieten poor
average Passen average
adequate Verdedigen poor


10e minuut.
Koutsospiros heeft problemen om de bal te vangen. Koutsospiros passt de bal zonder na te denken. Zab is nu in balbezit. Zab schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vikelas probeert de bal aan de voet te houden. Vgenopoulos rent richting de bal. Zab onderschept slim de pass. Zab haalt uit met een fantastische trap. Katrinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Daar is Stylianoudis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab passt de bal met de wreef. Mesthenaios rent richting de bal. Mesthenaios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Zab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vgenopoulos rent richting de bal. Zab verovert de bal door een tackle van achteren. Zab draait met de bal, schiet en ... Katrinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - Rums 1:0

40e minuut.
Dalli Cardillo passt de bal met de wreef. Koutsospiros is nu in balbezit. Koutsospiros passt de bal met de wreef. Zab is nu in balbezit. Zab draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Koutsospiros passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zab de bal. Vikelas rent richting de bal. Zab verovert de bal door een tackle van achteren. Zab schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Glyniadakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascosi onderschept slim de pass. Ascosi speelt de bal door. Zab rent richting de bal. Zab haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonidion F.C 30%, Rums 70%.
Leonidion F.C - Rums 1:0

50e minuut.
Dalli Cardillo geeft de bal voor. Vgenopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zab rent richting de bal. Zab haalt uit met een fantastische trap. Katrinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonidion F.C - Rums 2:0

57e minuut.
Vikelas rent richting de bal. Zab onderschept slim de pass. Zab passt de bal met de wreef. Mesthenaios is nu in balbezit. Mesthenaios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lyberopoulos is nu in balbezit. Lyberopoulos geeft de bal voor. Inworp. Gortatowski met de inworp. Ascosi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Gortatowski met een snelle inworp. Ascosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascosi geeft een hoge lob. Mesthenaios heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Koutsospiros met een snelle inworp. Ascosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascosi met een sublieme pass. Klungelig pakt Mesthenaios de bal. Mesthenaios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Chaitas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gortatowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesthenaios rent richting de bal. Mesthenaios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab passt de bal met de wreef. Lyberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesthenaios onderschept slim de pass. Mesthenaios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonidion F.C 28%, Rums 72%.
Leonidion F.C - Rums 2:0