Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puerto la cruz AIGEAS SC
attack Tactiek pred
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 51.9
goed Schieten goed
goed Passen solide
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Ronaldo Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatalski passt de bal met de wreef. Koncsik is nu in balbezit. Koncsik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto la cruz - AIGEAS SC 0:1

15e minuut.
Delura passt de bal met de wreef. Călugăru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pereszlucha. Pereszlucha krijgt een gele kaart. Călugăru raakt geblesseerd tijdens het duel. Drukarz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Delura maakt een snoekduik en kopt de bal. Strigén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puerto la cruz - AIGEAS SC 1:1

32e minuut.
Leonte is nu in balbezit. Leonte passt de bal met de wreef. Theodorou geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koncsik de bal. Koncsik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Manoliu met een sublieme pass. Topszewski rent richting de bal. Delura verovert de bal door een tackle van achteren. Delura draait met de bal, schiet en ... Strigén werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto la cruz - AIGEAS SC 2:1

39e minuut.
Fatalski is nu in balbezit. Seehaus onderschept slim de pass. Seehaus geeft een lange en hoge pass. Delura is nu in balbezit. Delura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puerto la cruz 49%, AIGEAS SC 51%.
Puerto la cruz - AIGEAS SC 2:1

51e minuut.
Patrocínio geeft de bal voor. Manoliu heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Haidinger zijn tegenspeler op de grond. Manoliu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manoliu wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Fatalski kopt de bal weg. Turnasoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnasoy geeft de bal voor. Daar is Theodorou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodorou geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Diochnos is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patrocínio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fatalski rent richting de bal. Fatalski schiet op doel. Ponteiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puerto la cruz 60%, AIGEAS SC 40%.
Puerto la cruz - AIGEAS SC 2:1