Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyparktoi f.c Edessaikos
ifyoulike Tactiek frrr2
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 5
3 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 43.9
matig Schieten goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Cheliotis is nu in balbezit. Cheliotis passt de bal met de wreef. Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško haalt uit met een fantastische trap. Pires Rodrigues probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - Edessaikos 0:1

9e minuut.
Daar is Neustädter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagdański begaat een overtreding. Neustädter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neustädter met een snel genomen vrije trap. Christianakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu begaat een overtreding. Tomoşoiu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Polechoński geeft een lange en hoge pass. Leško is nu in balbezit. İsmayılzadə begaat een overtreding. İsmayılzadə krijgt een gele kaart. Leško is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. İsmayılzadə heeft problemen om de bal te vangen. Leško zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rois krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - Edessaikos 0:2

24e minuut.
Leško kopt de bal weg. Katranidis is nu in balbezit. İsmayılzadə begaat een overtreding. İsmayılzadə krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

25e minuut.
Leško rent richting de bal. Klungelig pakt Cheliotis de bal. Cheliotis probeert naar een medespeler te passen. Katranidis is nu in balbezit. Katranidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Neustädter is nu in balbezit. Cheliotis is nu in balbezit. Cheliotis passt de bal met de wreef. Việt Khoa rent richting de bal. Việt Khoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - Edessaikos 0:3

36e minuut.
Christianakis met een snelle inworp. Antar bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antar met een snel genomen vrije trap. Bordea bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonnel is nu in balbezit. Paal!

44e minuut.
Daar is Leško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leško passt de bal zonder na te denken. Katranidis rent richting de bal. Katranidis schiet op doel. Garcinuño probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rois neemt de hoekschop. Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško schiet op doel. Pires Rodrigues verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyparktoi f.c 70%, Edessaikos 30%.
Anyparktoi f.c - Edessaikos 0:3

62e minuut.
Grahovac met een snelle inworp. Việt Khoa is nu in balbezit. Antar begaat een overtreding. Antar krijgt een gele kaart. Việt Khoa raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomoşoiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yakimov is nu in balbezit. Leško verovert de bal door een tackle van achteren. Leško draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rois speelt de bal door. Cheliotis rent richting de bal. Cheliotis passt de bal in één keer door. Leško rent richting de bal. Leško schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pires Rodrigues speelt de bal door. Christianakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu rent richting de bal. Christianakis verovert de bal door een tackle van achteren. Christianakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Việt Khoa rent richting de bal. Việt Khoa probeert naar een medespeler te passen. Leško is nu in balbezit. Leško haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yakimov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Salnis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zisimatos rent richting de bal. Bonnel begaat een overtreding. Bonnel krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Antar is nu in balbezit. Antar passt de bal zonder na te denken. Christianakis rent richting de bal. Christianakis geeft de bal voor. Bonnel verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zisimatos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Zachopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnel probeert naar een medespeler te passen. Leško heeft problemen om de bal te vangen. Leško draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyparktoi f.c 63%, Edessaikos 37%.
Anyparktoi f.c - Edessaikos 0:3