Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asteras latsidas fc Partalia A.C.
sd Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 46.3
adequate Schieten very good
adequate Passen average
average Verdedigen very good


3e minuut.
Vălăhuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Hamikyan rent richting de bal. Vălăhuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap. Năstăsescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - Partalia A.C. 0:1

7e minuut.
Ługowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorlat maakt een afschuwelijke overtreding. Gorlat krijgt een gele kaart. Hamikyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Humala neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Martín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Hamikyan passt de bal met de wreef. Vişan rent richting de bal. Vişan geeft een lange en hoge pass. Kopýtko rent richting de bal. Kopýtko haalt uit met een fantastische trap. Martín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Hamikyan speelt de bal door. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev geeft de bal voor. Kopýtko rent richting de bal. Kopýtko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Di Luca Nieri kopt de bal weg. Somatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Somatra passt de bal met de wreef. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Useche met een snelle inworp. Sztanó is nu in balbezit. Cosmescu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cosmescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cosmescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Palicskó rent richting de bal. Palicskó passt de bal in één keer door. Adkins is nu in balbezit. Vălăhuţă onderschept slim de pass. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap. Năstăsescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Useche de bal. Trung Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Năstăsescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Useche passt de bal zonder na te denken. Somatra probeert naar een medespeler te passen. Sztanó rent richting de bal. Daar is Sztanó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztanó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asteras latsidas fc 55%, Partalia A.C. 45%.
asteras latsidas fc - Partalia A.C. 0:1

50e minuut.
Hamikyan met een sublieme pass. Ługowicz heeft problemen om de bal te vangen. Gorlat geeft een hoge lob. Trung Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Tuấn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Di Luca Nieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Somatra rent richting de bal. Somatra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sztanó de bal. Sztanó schiet op doel. Martín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Somatra heeft problemen om de bal te vangen. Polakiewicz rent richting de bal. Polakiewicz passt de bal zonder na te denken. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - Partalia A.C. 0:2

60e minuut.
Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Useche begaat een overtreding. Di Luca Nieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Luca Nieri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Vălăhuţă de bal. Vălăhuţă schiet op doel. Năstăsescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Kopýtko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişan is nu in balbezit. Vişan passt de bal zonder na te denken. Palicskó rent richting de bal. Palicskó geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ługowicz met een snelle inworp. Hamikyan geeft een hoge lob. Kopýtko is nu in balbezit. Kopýtko schiet op doel. Martín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - Partalia A.C. 1:2

74e minuut.
Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri verovert de bal door een tackle van achteren. Di Luca Nieri met een sublieme pass. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Useche rent richting de bal. Di Luca Nieri verovert de bal door een tackle van achteren. Di Luca Nieri heeft problemen om de bal te vangen. Di Luca Nieri draait met de bal, schiet en ... Năstăsescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - Partalia A.C. 1:3

86e minuut.
Bjegović geeft de bal voor. Palicskó rent richting de bal. Palicskó probeert naar een medespeler te passen. Trung Tuấn rent richting de bal. Trung Tuấn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asteras latsidas fc 62%, Partalia A.C. 38%.
asteras latsidas fc - Partalia A.C. 1:3