Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edessaikos AIGEAS SC
frrr2 Tactiek pred
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.7 gemiddelde waardering 51.7
good Schieten good
good Passen very good
good Verdedigen adequate


15e minuut.
Leško rent richting de bal. Leško passt de bal in één keer door. Virzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzi schiet op doel. Strigén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edessaikos - AIGEAS SC 1:0

32e minuut.
Rois is nu in balbezit. Rois passt de bal zonder na te denken. Topszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzi verovert de bal door een tackle van achteren. Virzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Koncsik geeft de bal voor. Ronaldo Jr krijgt zijn hoofd ertegen. Polechoński verovert de bal door een tackle van achteren. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Cheliotis met de inworp. Diochnos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leško. Leško krijgt een gele kaart. Diochnos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Diochnos kan niet meer verder spelen. Chorianopoulos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edessaikos 57%, AIGEAS SC 43%.
Edessaikos - AIGEAS SC 1:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fatalski met de inworp. Leonte geeft een hoge lob. Koncsik is nu in balbezit. Koncsik schiet op doel. Bordea bokst de bal weg.

61e minuut.
Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško passt de bal in één keer door. Virzi is nu in balbezit. Virzi draait met de bal, schiet en ... Strigén werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edessaikos - AIGEAS SC 2:0

70e minuut.
Salnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salnis geeft een lange en hoge pass. Ntouzos probeert de bal aan de voet te houden. Virzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzi haalt uit met een fantastische trap. Strigén kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Salnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reuland speelt de bal door. Koncsik rent richting de bal. Koncsik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tomoşoiu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edessaikos 55%, AIGEAS SC 45%.
Edessaikos - AIGEAS SC 2:0