Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Paok asteras latsidas fc
444 to 352 Tactiek sd
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.8 gemiddelde waardering 38.8
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Gomez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McLaren raakt geblesseerd tijdens het duel. McLaren komt bij de bal en schiet. Năstăsescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Jiló geeft een lange en hoge pass. Bjegović speelt de bal door. Hamikyan speelt de bal door. Sztanó rent richting de bal. Sztanó haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Paok - asteras latsidas fc 0:1

35e minuut.
Humala speelt de bal door. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorącawoda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorącawoda krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Darski kopt de bal weg. Sztanó rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sztanó zal de hoekschop nemen. Hamikyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Leo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leo trapt de bal weg. Darski kopt de bal weg. Sztanó heeft problemen om de bal te vangen. Sztanó haalt uit met een fantastische trap. Leo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Paok - asteras latsidas fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Paok 59%, asteras latsidas fc 41%.
Fc Paok - asteras latsidas fc 0:2

49e minuut.
Martz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martz geeft een hoge lob. Gaitero kopt de bal weg. Daar is Bläsing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bläsing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gorącawoda speelt de bal door. Maleas is nu in balbezit. Maleas geeft een lange en hoge pass. Gaitero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Humala passt de bal zonder na te denken. McLaren heeft problemen om de bal te vangen. McLaren passt de bal met de wreef. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jiló probeert de bal aan de voet te houden. Kopýtko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopýtko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Paok - asteras latsidas fc 0:3

69e minuut.
Martz passt de bal in één keer door. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Gomez onderschept slim de pass. Gomez geeft de bal voor. Gaitero springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Darski rent richting de bal. Gorącawoda verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Humala. Humala krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Darski rent richting de bal. Gorącawoda onderschept slim de pass. Gorącawoda geeft de bal voor. Gaitero rent richting de bal. Gaitero draait met de bal, schiet en ... Năstăsescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan passt de bal in één keer door. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó geeft een hoge lob. Kopýtko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Paok - asteras latsidas fc 0:4

81e minuut.
Inworp. Ługowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamikyan geeft een lange en hoge pass. Kopýtko heeft problemen om de bal te vangen. Kopýtko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Paok 57%, asteras latsidas fc 43%.
Fc Paok - asteras latsidas fc 0:4