Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLYMPOS Partalia A.C.
PIGASOS Tactiek 4-1-3-2
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
34.7 gemiddelde waardering 35.5
matig Schieten goed
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


22e minuut.
Petrinec heeft problemen om de bal te vangen. Qazıyev rent richting de bal. Petrinec begaat een overtreding. Petrinec krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Petrinec onderschept slim de pass. Petrinec geeft een lange en hoge pass. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... Martín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Partalia A.C. 1:0

31e minuut.
Martín speelt de bal door. Szawica kopt de bal weg. Klungelig pakt de Wijs de bal. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski haalt uit met een fantastische trap. Martín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Verdyck is nu in balbezit. Külcüoğlu onderschept slim de pass. Külcüoğlu passt de bal in één keer door. Qazıyev is nu in balbezit. Qazıyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 45%, Partalia A.C. 55%.
OLYMPOS - Partalia A.C. 1:0

52e minuut.
Nassios kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Daniv de bal onder controle te krijgen. Qazıyev rent richting de bal. Qazıyev schiet op doel. Berendei probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLYMPOS - Partalia A.C. 1:1

59e minuut.
de Wijs onderschept slim de pass. de Wijs geeft een hoge lob. Goiaba controleert de bal met de borst. Qazıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazıyev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Partalia A.C. 1:2

70e minuut.
Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica speelt de bal door. Kompany verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nassios is nu in balbezit. Nassios geeft de bal voor. Daniv rent richting de bal. Qazıyev verovert de bal door een tackle van achteren. Qazıyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 55%, Partalia A.C. 45%.
OLYMPOS - Partalia A.C. 1:2